Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση για το πρωτάθλημα

Λίγο μετά τις 11:00 άρχισε η συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ για να πειστούν οι διαιτητές να κάνουν πίσω και να μην αναβληθούν τα ματς του πρωταθλήματος.

Κρίσιμες είναι οι τελευταίες ώρες του 2019 για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγο μετά τις 11:00 άρχισε στα γραφεία της ΕΠΟ η συνάντηση ανάμεσα στην λίγκα, την ομοσπονδία και εκπροσώπους των διαιτητών, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου.

Η Super League, που εκπροσωπείται από τον πρόεδρο Μηνά Λυσάνδρου και τους Γιώργο Μποροβήλο και Ηλία Πουρσανίδη, πιέζει για να αρθεί η αποχή (που έχει «βαπτιστεί» για τυπικούς λόγους κώλυμα) των διαιτητών, προκειμένου να μην αναβληθεί η δράση του Σαββατοκύριακου στο πρωτάθλημα.

Οι διαιτητές θεωρούν πως έχουν στοχοποιηθεί με δηλώσεις, τοποθετήσεις και μηνύσεις εναντίον τους, ενώ οι ΠΑΕ δεν θέλουν επ ουδενί αναβολή της δράσης ως τις 17 Ιανουαρίου, καθώς σε αυτή την περίπτωση το καλεντάρι θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο και ταυτόχρονα οι ομάδες θα κληθούν να πληρώσουν ρήτρες που προβλέπονται στα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Η πιθανότητα να γίνουν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου με ξένους διαιτητές, βοηθούς και VARίστες μοιάζει αδύνατη, καθώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει τόσο πρακτικά (λόγω της πίεσης του χρόνου), όσο και οικονομικά, αφού μιλάμε για περίπου 35 διαιτητές που πρέπει να συμφωνήσουν να έρθουν και να πληρωθούν, αποκλειστικά από πρωταθλήματα όπου υπάρχει χρήση VAR.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button