ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μανούσος: «Δεύτερος στόχος είναι ο τελικός / Μας ενδιαφέρει κυρίως το πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Μανούσος ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της Λαμίας είναι κυρίως το πώς θα βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά παραδέχτηκε πως ένας τελικός δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν. #slgr #ΚύπελλοΕλλάδος #Μανούσος #lamiafc #slgrinterwetten #semi_finals #season2021_2022

Ο Γιώργος Μανούσος ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της Λαμίας είναι κυρίως το πώς θα βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά παραδέχτηκε πως ένας τελικός δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν.

Η Λαμία γνώρισε την ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και ο Γιώργος Μανούσος, ανέφερε:

«Νομίζω ότι καταφέραμε να υπάρχει ενδιαφέρον στο δεύτερο παιχνίδι, αυτό θέλαμε. Δύσκολο παιχνίδι, με πίεση. Κι εμείς είχαμε πίεση και ο Παναθηναϊκός. Είχε κατοχή ο Παναθηναϊκός, εμείς ήμασταν πολύ καλά σε τακτικό κομμάτι. Είχαμε σε καλή μέρα για ένα ακόμα παιχνίδι τον Σαράνοβ και την επόμενη εβδομάδα στην έδρα μας θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Μακάρι να είχαμε αυτή τη μαχητικότητα και τη θέληση σε άλλα παιχνίδια πρωταθλήματος. Το άγχος παίζει μεγάλο ρόλο. Αν παίζουμε έτσι στο πρωτάθλημα, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ποιος δεν θέλει να παίξει τελικό; Μετράει. Εδώ που φτάσαμε μας ενδιαφέρει να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα. Δεύτερος στόχος είναι το Κύπελλο, αλλά θα τα δώσουμε κι εκεί όλα μήπως φτάσουμε στον τελικό».

Διαβάστε επίσης

Back to top button