Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μιχαΐλοβιτς: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του μέσα από το νοσοκομείο – «Είσαι ένα λιοντάρι με τρυφερή καρδιά»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα socail media, η σύζυγος του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θέλησε να δώσει δύναμη στον προπονητή της Μπολόνια για τον νέο «Γολγοθά» που περνάει.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα socail media, η σύζυγος του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θέλησε να δώσει δύναμη στον προπονητή της Μπολόνια για τον νέο «Γολγοθά» που περνάει.

Ακόμη μια μεγάλη μάχη απέναντι στη λευχαιμία θα δώσει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ο οποίος είναι αποφασισμένος για δεύτερη φορά να βγει νικητής. Ο Σέρβος τεχνικός της Μπολόνια βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσει νέο κύκλο θεραπειών και να επιστρέψει πιο δυνατός στους πάγκους.

«Πρέπει να νοσηλευτώ ξανά για να αντιμετωπίσω την ασθένεια και θα της δώσω άλλο ένα μάθημα. Θα χάσω μερικά παιχνίδια, ελπίζω ότι ο χρόνος θα είναι λίγος», ανακοίνωσε ο προπονητής της Μπολόνια στις 26 Μαρτίου.

Ο Σέρβος τεχνικός που εισήχθη στο νοσοκομείο Sant’Orsola της Ιταλίας, δεν χάνει το χαμόγελό του και δίνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους παίκτες των «ροσομπλού»: «Θα παλέψω για εσάς όπως κι εσείς για εμένα», τους είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η σύζυγος του, Αριάνα, θέλησε να δώσει δύναμη στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια που περνάει και με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media χαρακτήρισε τον τεχνικό της Μπολόνια «λιοντάρι με τρυφερή καρδιά».

«Πρέπει να είσαι σκληρός χωρίς να χάσεις ποτέ την τρυφερότητα. Είσαι ένα λιοντάρι με τρυφερή καρδιά», έγραψε χαρακτηριστικά η Αριάνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button