ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Super League: Αργούν ακόμα τα λεφτά του στοιχήματος!

Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων θα μοιραστούν στις ΠΑΕ τα χρήματα για το στοίχημα!

Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων θα μοιραστούν στις ΠΑΕ τα χρήματα για το στοίχημα!

Super League: Πάει πίσω η καταβολή των χρημάτων από το στοίχημα. Η ενημέρωση που έχουν οι ΠΑΕ από την Πολιτεία.

Η Super League πιέζει εδώ και καιρό για να πάρει τα χρήματα από το στοίχημα. Αντιπροσωπεία της διοργανώτριας, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, είχε συναντηθεί στις 17/3 με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Στο ραντεβού έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος και εκπρόσωποι από Ολυμπιακό (Καραπαπάς), Παναθηναϊκό (Μπουτσικάρης), ΑΕΚ (Κοσμάς), Άρη (Καρυπίδης), Ατρόμητο (Σπανός), Ιωνικό (Σουφλέρης).

Τότε, η πλευρά της Πολιτείας και ο υφυπουργός οικονομικών έδειξε διάθεση να άνοιξει την «κάνουλα» και το ποσό που αντιστοιχεί στις ΠΑΕ να μοιραστεί μέχρι το τέλος του Απρίλιου.

Η αισιοδοξία που βγήκε από εκείνη τη συνάντηση δεν επιβεβαιώθηκε σε καμία περίπτωση. Οι πιέσεις που ασκήθηκαν προς όλες τις πλευρές, δεν απέφερε «καρπούς» και αποτέλεσμα και πλέον η καταβολή του 1,5 εκατομμύριου ευρώ που έχει να παίρνει η κάθε ομάδα, πάει για τέλος Μαϊου. Και συγκεκριμένα στις 30/5.

Μια καθυστέρηση που σε αρκετές ομάδες δημιουργεί πρόβλημα και πιθανότατα και στάση πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές.

Σε κάποιες ομάδες υπάρχουν ήδη καθυστερήσεις, με τις ΠΑΕ να περιμένουν τα χρήματα για να κλείσουν «τρύπες». «Τρύπες» που θα παραμείνουν ανοιχτές για 40 μέρες ακόμα!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button