Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τελικός ΕΠΣΑΝΑ: Ο Άρης Βούλας σήκωσε το πρώτο τρόπαιό του στην 70χρονη ιστορία του

Ο Άρης Βούλας κατέβαλε την αντίσταση της Τριγλίας Ραφήνας με σκορ 4-2 στα πέναλτι και πήρε τον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ.

Ο Άρης Βούλας κατέβαλε την αντίσταση της Τριγλίας Ραφήνας με σκορ 4-2 στα πέναλτι και πήρε τον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ.

Ο Άρης Βούλας για πρώτη φορά στα 70 χρόνια ιστορίας του πήρε τρόπαιο. Ήταν το Κύπελλο στον τελικό της ΕΣΠΑΝΑ με την Τριγλία Ραφήνας που πήρε στα πέναλτι με σκορ 4-2.

Στο 90λεπτο η ομάδα του Άρη Βούλας είχε μεγάλες φάσεις με Γκαβασιάδη, Μιραϊφόρι και Κρίλη. Στο 2ο μέρος είχε φάσεις και η ομάδα της Τριγλίας ενώ για τον Άρη Βούλας είχαν ευκαιρίες παίκτες όπως ο Ρομάνο, ο παλιός παίκτης του Εργοτέλη.

Ήταν ο 18ος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ στη 2η φορά που μετέχει ο Άρης Βούλας. Για τη Τριγλία Ραφήνας ήταν η 4η φορά και το 2015 είχε πάρει το Κύπελλο.

Για τον Άρη Βούλας στη διαδικασία των πέναλτι σκόραραν ο Ρομάνο αλλά και οι Ατματσίδης, Φουκαράς με τον αρχηγό Κριλή ενώ έχασε πέναλτι ο Γκαβασιάδης.

Από τη Τρίγλια σκόραραν από την άσπρη βούλα οι Γερώνυμος και Βίλα και το έχασαν οι Καστράτι και Τζίτζης με τον γκολκίπερ Προβίδα να αναδεικνύεται ο MVP του τελικού. Το πέναλτι του Τζίτζη το έπιασε ο Προβίδας.

Οι αρχικές 11άδες:

ΓΣ Άρης Βούλας: Προβίδας, Ατματσίδης, Ρεσούλι, Λάσκος, Αφράτης, Γκούρας, Μιραφιόρι, Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Ρομάνο και Κρίλης.

Τριγλία Ραφήνας: Συρακάς, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μεϊμαρόγλου, Τσούκας, Γερώνυμος, Παπάζογλου, Νταής, Κ. Τσούκας, Βίλα και Ζαφειρόπουλος.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button