Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στα πρόσωπα της αγωνιστικής Καραγκούνης και Άντρονικ!

Σκόρερς, μοιραίοι, ωραίοι και… άλλοι τόσοι πρωταγωνιστές στο Σαββατοκύριακο της Football League.

Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League πέρασε και αυτή με την σειρά της στο χρονοντούλαπο. Το SDNA μετά το πέρας αυτής παρουσιάζει τα 5+5 πρόσωπα που την σημάδεψαν είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Γιάννης Σταματάκης (Αήττητος Σπάτων) – Βαθμός: 1

Την ευκαιρία να βάλει για τα καλά την ομάδα του μέσα στο κόλπο της παραμονής έχασε ο παίκτης του Αήττητου. Ο νεαρός παίκτης κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας του κλήθηκε στο 67΄να εκτελέσει το πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Λύρας, ωστόσο αντί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα την έστειλε άουτ χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κλειδώσει για τα καλά την νίκη για λογαριασμό της ομάδας της Ανατολικής Αττικής.

Νταβίντ Άντρονικ (Τρίκαλα) – Βαθμός: 2

Ο Μολδαβός μέσος έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Οι Θεσσαλοί οι οποίοι ήθελαν την νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ωστόσο η αποβολή του Άντρονικ σε συνδυασμό με το 0-1 που έχαναν οι γηπεδούχοι έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους στην συνέχεια…

Πασχάλης Κάσσος (ΑΟΧ Κισσαμικός) – Βαθμός: 3

Ο Δραμινός μέσος ο οποίος μετακόμισε στους Κρητικούς την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είχε την δυνατότητα, στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη να σκοράρει στο 73΄ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς. Η προσπάθεια του όμως αντί για τα δίχτυα του Κατσιμήτρου σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του, με συνέπεια οι Χανιώτες παρότι εμφάνισαν καλή εικόνα στο ματς να φύγουν από το Ηράκλειο άπραγοι.

Στέργιος Ψιάνος (Καραϊσκάκης) – Βαθμός: 4

Μπορεί ο Καραϊσκάκης να έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν εντελώς διαφορετικά για τους Ηπειρώτες στην φάση του 3΄ όπου το φάουλ του Ψιάνου σταμάτησε στην συμβολή των δοκών του Βασιλειάδη. Σε περίπτωση που εκεί γινόταν το 0-1 και με δεδομένο ότι υπήρχε πολύς χρόνος ακόμα,οι Αρτινοί θα μπορούσαν να φύγουν με ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τα Χανιά.

Ρόοπε Ρίσκι (ΑΟΧ Κισσαμικός) – Βαθμός: 5

Μπορεί η ευκαιρία του Κάσσου στο 73΄ να είναι από αυτές που δεν χάνονται, ωστόσο εξίσου σημαντική ήταν και αυτή του Φινλανδού επιθετικού στο 65΄, το σουτ του όμως αποκρούστηκε από τον Κατσιμήτρο. Σε περίπτωση που οι «κυανόλευκοι» έκαναν το 1-1 εκεί τότε το παιχνίδι θα αποκτούσε νέο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται αυτοί να έφευγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Ηράκλειο.

Κώστας Χατζής (Απόλλων Λάρισας)- Βαθμός: 6

Ο αρχηγός των Θεσσαλών ήταν ο μεγάλο πρωταγωνιστής στο ματς με τον Αιγινιακό, όπου και βρήκε 2 φορές τον δρόμο για τα δίχτυα. Χάρη στα δύο αυτά γκολ η ομάδα της Φιλιππούπολης κέρδισε με 3-2 τους Μακεδόνες και συνεχίζει να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, με τον στόχο της να μην είναι άλλος από την κατάληψη αυτής.

Νίκος Κρητικός (Κέρκυρα) – Βαθμός: 7

Ο νεαρός μέσος των Φαιάκων μπορεί να μην είχε βρει μέχρι τώρα τον δρόμο για τα δίχτυα στο πρωτάθλημα, ωστόσο χάρη σε ένα σουτ-βολίδα του κόντρα στον Ηρακλή, να δώσει έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του αποτέλεσμα το οποίο την διατηρεί ζωντανή στην μάχη για την κατάληψης της 2η θέσης που οδηγεί στο μπαράζ με τον 13ο της Super League.

Βασίλης Καραγκούνης (Πλατανιάς) – Βαθμός:8

Ο Λαμιώτης αμυντικός της ομάδας των Χανίων πραγματοποιεί φέτος μία από τις καλύτερες σεζόν του, καθώς έχει πετύχει μέχρι τώρα 5 γκολ που έχουν μετουσιωθεί σε βαθμούς. Ένα εξ αυτών ήταν και αυτό κόντρα στον Καραϊσκάκη, τέρμα το οποίο ήρθε σε σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα σημείο, βάζοντας με τον τρόπο αυτό τέλος στο σερί των 4 αγωνιστικών δίχως νίκη που είχαν οι Κρητικοί.

Χρήστος Ελευθεριάδης (Παναχαϊκή) – Βαθμός: 9

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει ο επιθετικός των «κοκκινόμαυρων», ο οποίος στην αναμέτρηση με την Σπάρτη πέτυχε τα 2 από τα 3 γκολ που έδωσαν την νίκη στην ομάδα του κόντρα στους Λάκωνες. Μετά το αποτέλεσμα αυτό η Παναχαϊκή είναι πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας, με 28 βαθμούς 5 μακριά από την 2η θέση, με τον ίδιο να φτάνει πλέον τα 9 γκολ και να βρίσκεται στην 1η θέση του πίνακα στων σκόρερ μαζί με τους Κουσκουνά και Μάντζη.

Ηλίας Τσέλιος (Εργοτέλης) – Βαθμός: -10

Ο νεαρός μέσος των «κιτρινόμαυρων» που παίζει ως δανεικός από την ΑΕΚ ήταν αυτός ο οποίος σε ένα παιχνίδι, το οποίο έγινε κάτω από έντονη βροχή χάρη σε ένα μακρινό του σουτ έδωσε την νίκη στον Εργοτέλη, με τον ίδιο να πετυχαίνει το τρίτο γκολ φέτος το οποίο όπως και τα προηγούμενα μετουσιώθηκε σε βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button