Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Χαμός» στον Παναθηναϊκό ενόψει ΠΑΣ Λαμία!

Δεν του έφταναν οι γνωστές απουσίες των Μακέντα, Οικονόμου και Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό προέκυψαν και άλλες.

«Κύμα» ίωσης χτύπησε τον Παναθηναϊκό αφήνοντας εκτός προπόνησης τη Δευτέρα 9 ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή, Γιώργο Δώνη.

Mία ίωση που έχει χτυπήσει την ομάδα έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στο τριφύλλι καθώς την Δευτέρα δεν επέτρεψε σε εννέα ποδοσφαιριστές αλλά και τον τεχνικό, Γιώργο Δώνη να δώσουν τον παρόν στην προπόνηση. Ο λόγος για τους Μπουζούκη, Οικονόμου, Χρήστο Δώνη, Κάτσε, Θεοχάρη, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Τζανδάρη και Καμπετσή.

Βεβαίως, μένει να φανεί ποιοι εξ’ αυτών θα μπορέσουν να ξεπεράσουν την ίωση και να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς του Κυπέλλου με τη Λαμία που ακολουθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ. Ενδεικτικό, πάντως, της κατάστασης είναι το γεγονός πως η προγραμματισμένη για το απόγευμα προπόνηση ακυρώθηκε.

Ένα ματς από το οποίο δεδομένα θα είναι εκτός ο Κίκο Μακέντα που συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Το σημερινό πρόγραμμα των υπολοίπων παικτών των πράσινων περιλάμβανε προθέρμανση, παιγνίδι κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button