Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από τη νέο συμβόλαιο… από την άλλη προτάσεις για τον Κάργα!

Νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές πρότεινε στον Γιάννη Κάργα ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές πρότεινε στον Γιάννη Κάργα ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Χριστοβασίλης κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Γιάννη Κάργα για επέκταση του συμβολαίου του.

Έναν ακόμα χρόνο έχει συμβόλαιο με τον ο Γιάννης Κάργας. Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023, αλλά η διοίκηση του «Άγιαξ» κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει για περισσότερα χρόνια στη λίμνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δέχθηκε νέα βελτιωμένη πρόταση από τη διοίκηση! Συγκεκριμένα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα play off, ο Γιώργος Χριστοβασίλης πρότεινε νέο τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 150 χιλιάδες ευρώ ετησίως!

Τεράστιο συμβόλαιο για τα δεδομένα του ΠΑΣ Γιάννινα, αν συνυπολογίσουμε οτι πρόκειται για αμυντικό και μόνο ο Κόντε έχει μεγαλύτερες απολαβές στο κλαμπ!

Ούτε ναι, ούτε όχι από τον Κάργα, ο οποίος περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού το καλοκαίρι, με τη διοίκηση, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά να μην έχει τη διάθεση να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Ήδη, οπως έχει αποκαλύψει το Sportime, αρκετοί μάνατζερς έχουν «πέσει» πανω στον 27χρονο στόπερ για να του φέρουν προτάσεις!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button