Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Εβδομάδα αποφάσεων από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι

Στις 29 Απριλίου, δηλαδή την προσεχή Παρασκευή, περιμένουν να μάθουν οι άνθρωποι του Άρη, την απόφαση του CAS σχετικά με την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. #slgr #arisfc #CAS #Ντουρμισάι #playoffs #slgrinterwetten

Στις 29 Απριλίου, δηλαδή την προσεχή Παρασκευή, περιμένουν να μάθουν οι άνθρωποι του Άρη, την απόφαση του CAS σχετικά με την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Περίπου ένας χρόνος πέρασε από την εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ Άρης κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA η οποία είχε επιβάλλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στους «κιτρινόμαυρους» για έναν χρόνο.

Ακολούθησαν 10 αναβολές ώσπου το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης είχε ενημερώσει ότι η απόφαση θα γίνει γνωστή στις 29 του μήνα. Έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες του Άρη περιμέενουν τις τελευταίες μέρες την την απόφαση που θα τους δίνει τη δυνατότητα για μεταγραφές.

Μια απόφαση που είτε:

Α. θα απαλλάσσει οριστικά τον Άρη από ένα απίστευτο γόρδιο δεσμό δύο χρόνων με αθώωση, ενδεχομένως και παραγραφή της ποινής.

Β. θα του επιβάλλει ποινή με αναστολή, μια και έχει προχωρήσει στην καταβολή πολλών εκατομμυρίων ευρώ για παλιές αμαρτίες, δείχνοντας έμπρακτα ότι βαδίζει στον δρόμο της σωστής οικονομικής διαχείρισης.

Γ. θα του επιβάλλει πρόστιμο ως τιμωρία.

Δ. θα διατηρήσει την ποινή δίχως ανασταλτικό χαρακτήρα με απαγόρευση μεταγραφών. Αυτό είναι και το κακό σενάριο που θα σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν (συνολικά 13) και μάλιστα από μειονεκτική θέση.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button