Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Έφυγε «λαός», τι γίνεται με τι ανανεώσεις, ποιος προτάθηκε!

Μετά τον Μπαρμπόσα, οι Αγρινιώτες γνωστοποίησαν την αποχώρηση άλλων πέντε παικτών. Με ποιους μιλάνε για ανανέωση. #slgr #panaitolikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #αντίπλοςΠΑΣΛαμία

Την αποχώρηση έξι ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, προς πλήρη επιβεβαίωση του Sportime – Οι συζητήσεις για ανανεώσεις – Ποιος τερματοφύλακας προτάθηκε!

Παναιτωλικός: Μετά τον Μπαρμπόσα, οι Αγρινιώτες γνωστοποίησαν την αποχώρηση άλλων πέντε παικτών. Με ποιους μιλάνε για ανανέωση.

Μαζικές αποχωρήσεις ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός! Μετά τον Μπαρμπόσα που αποχαιρέτησε τα «καναρίνια» μέσω social, άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές δεν συνεχίζουν στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ντιέγκο Ροντρίγκες, Μπράιαν Λούι, Μπράνκο Βργκοτς, Νίκος Μελίσσας και Νίκος Βέργος, προς επιβεβαίωση του Sportime, κούνησαν «μαντήλι».

Για τους τρεις πρώτους από πλευράς ΠΑΕ δεν υπήρχε διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι διοικούντες και ο Γιάννης Αναστασίου επιθυμούσαν την παραμονή του Νίκου Μελίσσα, ο οποίος όμως δεν ήθελε να μείνει ως δεύτερος στην ομάδα και πλέον αναζητά ομάδα για να αγωνιστεί. Ένα κενό που θα καλυφθεί άμεσα, αφού υπάρχουν επαφές με Έλληνα τερματοφύλακα για να συμπληρώσει την τριάδα με Ανέστη και Παρδαλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, στους Αγρινιώτες έχει προταθεί ο Kώστας Κότσαρης (έχει μιλήσει και με τον ΠΑΣ Γιάννινα) με τον οποίο ο Αναστασίου είχε συνυπάρξει στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2014-15, έχοντας πάρει και μια συμμετοχή σε ένα ματς κυπέλλου με τα Χανιά.

Στον Νίκο Βέργο κατατέθηκε πρόταση ανανέωσης από την μεριά του Κωστούλα, αλλά ο Έλληνας φορ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και την απέρριψε.

Ανανεώσεις: Διαφορά στο οικονομικό….

Οσον αφορά τις ανανεώσεις, η διοίκηση έχει ξεκινήσει συζητήσεις με Αντούνες, Μεντόσα και Καρέλη, αλλά και με τους τρεις ποδοσφαιριστές υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Με τον Καρέλη φαίνεται πως θα καλυφθεί πιο εύκολα από τους υπόλοιπους!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button