Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Η γκολάρα του Γκερπινή στα καλύτερα γκολ των τοπικών! (vid)

Ο γνωστός YouTuber και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Αιμίλιος Οικονομίδης, συμπεριέλαβε στο βίντεο του "Τα καλύτερα γκολ στα τοπικά" ένα δικό μας βίντεο με την γκολάρα του Βασίλη Γκερπινή από το παιχνίδι Νίκη Αγίας Παρασκευής - Προοδευτική Λάρυμνας.

Ο γνωστός YouTuber και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Αιμίλιος Οικονομίδης, συμπεριέλαβε στο βίντεο του “Τα καλύτερα γκολ στα τοπικά” ένα δικό μας βίντεο με την γκολάρα του Βασίλη Γκερπινή από το παιχνίδι Νίκη Αγίας Παρασκευής – Προοδευτική Λάρυμνας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε κάνει θέμα τα συγκεκριμένα βίντεο του YouTuber και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, Αιμίλιου Οικονομίδη.

Αυτή τη φορά όμως έχουμε έναν λόγο παραπάνω να αναφέρουμε στο τελευταίο βίντεο του καναλιού.

Ο Αιμίλιος, δημιούργησε ένα νέο βίντεο με γκολ από τα τοπικά και αυτή τη φορά εστίασε στα φετινά ματς και τις γκολάρες που σημειώθηκαν.

Μέσα σε αυτές είδαμε και το απίστευτο γκολ του Βασίλη Γκερπινή της Προοδευτικής Λάρυμνας, στον αγώνα με τη Νίκη Αγίας Παρασκευής.

Το βίντεο είναι του LamiaSports όπως όλοι θυμάστε και η αντίδραση του Αιμίλιου τα λέει όλα! Το χαρακτήρισε μάλιστα ως ένα από τα αγαπημένα γκολ του.

Ευχαριστούμε πολύ σαν Lamiasports τον Αιμίλιο που συμπεριέλαβε το βίντεο μας στο top-15.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο και η φάση με το γκολ του Γκερπινή είναι στο 7:20:

Διαβάστε επίσης

Back to top button