Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συμφώνησε με τον Ματίας Αλμέιδα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα υπογράψει για 2+1 χρόνια κι από τη νέα σεζόν ο Αργεντινός τεχνικός θα ξεκινήσει κι επίσημα το έργο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. #slgr #aekfc #MatiasAlmeyda #slgrinterwetten

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Αλμέιδα για συνεργασία 2+1 χρόνια!

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα υπογράψει για 2+1 χρόνια κι από τη νέα σεζόν ο Αργεντινός τεχνικός θα ξεκινήσει κι επίσημα το έργο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Οπως είχατε διαβάσει και επιβεβαιώθηκε απόλυτα το Gazzetta, ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ για τη νέα που εποχή που ξεκινάει στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 48χρονο Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος θα υπογράψει για δύο χρόνια με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο, με τις οικονομικές απολαβές να φτάνουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.

Πλέον αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό και το υπόλοιπο τιμ του (εδώ θυμίζουμε ότι είναι έξι οι βοηθοί του) με υπογραφές και φυσικά επίσημα ανακοινώσεις. Οπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta, o Ματίας Αλμέιδα θα παρακολουθήσει τα τα ματς της ΑΕΚ από κοντά.

Για την ακρίβεια μάλιστα, ο Αλμέιδα αναμένεται άμεσα στην Αθήνα και είναι πολύ πιθανό να δει το ματς με τον ΠΑΟΚ από το μπουθ της Τούμπας.

Με αυτόν τον τρόπο ο Αλμέιδα θα αναλάβει τα ηνία της Ένωσης σε μια ιστορική σεζόν που θα μπει στο νέο της σπίτι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button