Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κάτοικος Μαδρίτης… με 44 εκατ.€ ο Ρούντιγκερ!

Στα 44 εκατομμύρια ευρώ συν 8 εκατομμύρια μπόνους υπογραφής, θα ανέρχεται η μεταγραφή του Αντόνιο Ρούντιγκερ στην Ρεάλ με το μόνο που απομένει να είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών. #PremierLeague #RealMadrid #Rudiger #Chelsea

Στα 44 εκατομμύρια ευρώ συν 8 εκατομμύρια μπόνους υπογραφής, θα ανέρχεται η μεταγραφή του Αντόνιο Ρούντιγκερ στην Ρεάλ με το μόνο που απομένει να είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Κάτοικος Μαδρίτης, θα είναι από την νέα αγωνιστική περίοδο ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος μετρά τις τελευταίες του μέρες στο Λονδίνο.

Η Ρεάλ έχει έρθει σε συμφωνία, με τον Γερμανό διεθνή άσο και πλέον το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές, αλλά και η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική εφημερίδα «Marca», οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών με τις απολαβές του παίκτη να ανέρχονται στα 11 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ θα λάβει ακόμα 8 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Συνολικά μέχρι το 2026, ο 29χρονος άσος αναμένεται να λάβει το ποσό των 44 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ακόμα 15 θα δοθούν από τον ισπανικό σύλλογο ως προμήθεια στον ατζέντη του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button