Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Βενγκέρ: «Σέβομαι τον Μουρίνιο. Ελπίζω να κάνουμε ειρήνη»

Ο Αλσατός τεχνικός θέλει να αφήσει πίσω τη κόντρα του με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα αντιμετωπίσει για τελευταία φορά, ως προπονητής της Άρσεναλ, τον Ζοζέ Μουρίνιο με τη κόντρα ανάμεσα στους δυο προπονητές να κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια με φαρμακερές ατάκες να ανταλλάσσονται κατά καιρούς.

Ωστόσο, ο Βενγκέρ δείχνει διάθεση να τα αφήσει όλα αυτά πίσω, λέγοντας το εξής: “Σέβομαι τον Μουρίνιο, φυσικά. Δεν θέλω να μιλήσω για τα… επεισόδιά μας. Ελπίζω ότι τώρα στο τέλος μπορούμε να κάνουμε ειρήνη. Θα το ήθελα, διότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής”.

Νωρίτερα, στο ίδιο κλίμα, ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε πει, ενόψει του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ, το εξής: “Υπάρχουν πράγματα που συνέβησαν κατά το παρελθόν που θα ήμασταν καλύτερα χωρίς αυτά. Χειρονομίες, εκφράσεις, λέξεις, σίγουρα χωρίς αυτά όλα θα ήταν καλύτερα. Όταν ήρθα στην Αγλλία το 2004, η Άρσεναλ ήταν η καλύτερη ομάδα έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είχαν τον Μπέργκαμ, τον Ανρί, τον Κάμπελ. Μία φανταστική ομάδα. Τους ευχαριστώ πολύ γι’αυτό. Μας πίεσαν πάρα πολύ στα παιχνίδια που παίξαμε. Είχαμε μεγάλα παιχνίδια, μεγάλους καυγάδες. Είμαι ευγνώμων για όλα. Αν το μετανιώνω; Υπήρχαν μερικά αρνητικά επεισόδια, οπότε ναι, όπως άλλωστε νομίζω και αυτός. Πιστεύω πως οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί μας είναι και οι μεγαλύτεροι φίλοι μας, διότι είναι αυτοί πως μας ωθούν στα όρια και θεωρώ πως οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ το γνωρίζουν. Μέχρι το 2004 υπήρχε μόνο μία ‘κοντρα’. Αυτή του Σερ Άλεξ και του κυρίου Βενγκέρ”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button