Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Με νίκη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο Α.Ο Τσούκας!

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β' Φθιώτιδας, ο ΑΟ Τσούκας υποδέχθηκε στο γήπεδο του Πλατυστόμου τη Θύελλα Ροδωνιάς.

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Φθιώτιδας, ο ΑΟ Τσούκας υποδέχθηκε στο γήπεδο του Πλατυστόμου τη Θύελλα Ροδωνιάς.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Γιώργο Ντζιαβίδα:

Στην τελευταία αγων/κή του 2ου ομίλου, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της ΤΣΟΥΚΑΣ αντιμετώπισε τη “ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ, στο ανακαινισμένο γήπεδο Πλατυστόμου, το οποίο πλέον διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και εξυπηρετεί τις ομάδες της περιοχής, με τη χορηγία του Δ. Μακρακώμης.

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, έδωσε τη δυνατότητα στις δύο ομάδες να παίξουν ανοιχτό και όμορφο ποδόσφαιρο στους λίγους, αλλά τυχερούς θεατές που το παρακολούθησαν.

Οι ποδ/στές της Τσούκας ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού επικράτησαν των φιλοξενούμενων και μάλιστα με το ευρύ 5-2.
Βέβαια και οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν από ένα εξ αναβολής παιχνίδι, για να τελειώσουν τις φετινές υποχρεώσεις τους.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ:

Αρκετές φάσεις είχε το α΄ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν όμως να σημειώσουν τέρμα, παρά τις πολύ καλές ευκαιρίες που είχαν, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πήγαν στα αποδυτήρια με 2 τέρματα υπέρ τους.
10΄ Δοκάρι για τους παίκτες της Τσούκας με τον Ντόβα.
20΄ευκαιρία με τον Αμούντζια σε θέση τετ α τετ με τον Κολώνια, αλλά ο τερματοφύλακας επέκρουσε
25΄σουτ του Γαλανού απέκρουσε υπέροχα και πάλι ο Κολώνιας σε κόρνερ.
26΄οι γηπεδούχοι με τον Δρόσο Μ. άνοιξαν το σκορ 1-0
35΄ πέναλτι κέρδισαν οι γηπεδούχοι(αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) και ο Βασιλειάδης εύστοχα σημείωσε το 2-0
38΄καλό σουτ γωνιακό του Ντζιαβίδα Γιάννη, αλλά ο Κολώνιας και πάλι έπεσε στην δεξιά του γωνία και έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.
43΄μεγάλη και πάλι ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Γαλανό αυτή τη φορά να βγαίνει τετ α τετ με τον Κολώνια, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας υπέροχα έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο Β΄μέρος οι γηπεδούχοι νωρίς τριπλασίασαν τα τέρματά τους, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προς στιγμήν, αλλά το υπόλοιπο του παιχνιδιού ανήκε στους γηπεδούχους, που σημείωσαν περισσότερα τέρματα.
48΄γκολ από τον Ντόβα και 3-0
55΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης απέναντι από τον Κολώνια μείωσε με σουτ σε 3-1
58΄ωραία απόκρουση του Τριανταφύλλου σε σουτ του Ντόβα, πετώντας τη μπάλα κόρνερ.
65΄ο Ντόβας σημείωσε το 4-1
74΄ο Μπογιαντζής σημείωσε το 5-1
78΄Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία από σουτ κεραυνό του Βλάχου, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι

86΄προσωπική ενέργεια του Κατσακιώρη Ν., ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κολώνια και σημείωσε το τελικό 5-2!

Διαιτητής της συνάντησης ο Καραγιάννης Δ. με βοηθούς τους Σκάρλα Γ. και Κουτσογιάννη Π.

Πολλά παράπονα για μια ακόμη φορά προς τον διαιτητή της συνάντησης, από τους φιλοξενούμενους, για την ανεξήγητη μεροληπτική και εμπαθή διαιτησία, προς την ομάδα τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο. ΤΣΟΥΚΑ:Κολώνιας, Δρόσος Σ., Πολύμερος Δ.(75΄Στεφανής Α.), Βασιλειάδης, Πολύμερος Χ.(68΄Βλαχάκης), Παπαντωνίου, Μπογιαντζής, Φλέγγας, Δρόσος Μ., Ντόβας-Χρήστου, Καλοπήτας Η.(46΄Στεφανής Σ.)

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Ι.): Τριανταφύλλου, Γιαννούτσος Γ., Μεμαϊντίνης(65΄Κόκκοτας), Κωνσταντακόπουλος, Γεωργαλής, Κατσακιώρης Ν., Γαλανός, Βλάχος, Αμούντζιας(46΄Κρέτσης Χ. 78΄λ.τρ. Γιαννούτσος Ι), Καλαντζής, Ντζιαβίδας Γιάννης

Photo credits: ΑΟ ΤΣΟΥΚΚΑΣ / Facebook page

Διαβάστε επίσης

Back to top button