Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το σήκωσε ο ΑΟ Στυλίδας! (vid+pics)

Σε ένα γεμάτο ΔΑΚ Στυλίδας και σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου, ο ΑΟ Στυλίδας σήκωσε και επίσημα το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας για τη σεζόν 2021-2022.

Σε ένα γεμάτο ΔΑΚ Στυλίδας και σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου, ο ΑΟ Στυλίδας σήκωσε και επίσημα το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας για τη σεζόν 2021-2022.

«Σήκωσέ το τιμημένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω»!

Αυτό φώναζαν οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι του ΑΟ Στυλίδας, λίγο πριν ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Κουφιώτης πάρε το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια του και το σηκώσει στον ουρανό της Στυλίδας!

Άξιοι πρωταθλητές οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΣ και η σημερινή φιέστα, παρά τα παρατράγουδα με την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ήταν μία γιορτή του ποδοσφαίρου.

Τις απονομές ανέλαβαν η Δήμαρχος Στυλίδας κ. Στεργίου, ο αντιδήμαρχος κ. Αλεξίου και ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, κ. Κοτρωνιάς.

Το παρών στον αγώνα έδωσαν και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας, κ. Σαρακιώτης καθώς και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ.κ Συμεών.

Πριν την έναρξη, αλλά και στο ημίχρονο του αγώνα, η διοίκηση του ΑΟ Στυλίς φρόντισε να ψυχαγωγήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ με τον καλύτερο τρόπο. Οι μαζορέτες της ομάδας καθώς και το τμήμα hip-hop του Little Woman’s Club χόρεψαν δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στη φιέστα!

Το ματς:

Η ομάδα του λιμανιού, αγωνίστηκε κόντρα στην Ακαδημία Κ19 του Απόλλων Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 1-1. Η Στυλίδα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ πρώτη, καθώς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κώστας Κουφιώτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για το 1-0.

Η αντίπαλη ομάδα, η οποία διαθέτει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστή από την περιοχή της Στυλίδας, τον αρχηγό της Τριανταφυλλίδη, ισοφάρισε με τέρμα του Τσιχριτζή, στο τελικό 1-1.

Δείτε το βίντεο από τις απονομές καθώς και φωτογραφίες από τους πρωταθλητές. Θα ακολουθήσει ξεχωριστό φωτορεπορτάζ του αγώνα:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button