ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σήμερα στις 19:30: Λαμία κάντο όπως τότε… (matchday)

Μία εμφάνιση στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" όπως εκείνη στην πρώτη σεζόν του ΠΑΣ Λαμία στην SuperLeague 1, θέλουμε να δούμε σήμερα από τους "κυανόλευκους".

Μία εμφάνιση στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” όπως εκείνη στην πρώτη σεζόν του ΠΑΣ Λαμία στην SuperLeague 1, θέλουμε να δούμε σήμερα από τους “κυανόλευκους”.

Σήμερα στις 19:30 και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play outs της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και η νίκη σε ακόμη ένα ματς είναι μονόδρομος.

Μετά από την παρένθεση του Κυπέλλου και τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά, η Λαμία καλείται πλέον να φέρει εις πέρας τη βασική της αποστολή για φέτος. Πρέπει η ομάδα του ΠΑΣ να πάρει το τρίποντο στην Τρίπολη, όπως το 2017 που είχε περάσει από το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” με σκορ 1-3 πετυχαίνοντας έτσι και την πρώτη νίκη του στη μεγάλη κατηγορία αλλά καί την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Με τα σημερινά δεδομένα το τρίποντο έχει περισσότερη αξία απ’οσο είχε εκείνο πριν πέντε χρόνια και για αυτό θα πρέπει να παλέψουν οι “κυανόλευκοι”.

Η αποστολή είναι δύσκολη κάτι που γνωρίζει αρκετά καλά ο Τζιανλούκα Φέστα, όμως οφείλουν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για την ομάδα.

Ο Ιταλός προπονητής αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών του Αντέτζο και του Μαρτίνεθ. Πιο αναλυτικά πήρε μαζί τους εξής:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
12. Martinez Angel
55. Alves de Araujo Lucas
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

6. Τζανδάρης Θεοφάνης
7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
15. David Simon
16. Bejarano Danny
20. Ελευθεριάδης Χρήστος
33. Γκέντσογλου Σάββας

8. Arabuli Bachana
9. Μανούσος Γεώργιος
11. Καραμάνος Αναστάσιος
19. Bangoura
28. Romanic Lazar
70. Μανουσάκης Γεώργιος

Διαβάστε επίσης

Back to top button