Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επισκοπή: Ο Άγγλος προπονητής Ντάριλ Γουίλαρντ στην τεχνική ηγεσία της

Αντικαταστάτης του Γιάσμινκο Βέλιτς ο 39χρονος Άγγλος προπονητής Ντάριλ Γουίλαρντ, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και αθλητικός διευθυντής στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν. #slgr2 #Επισκοπή #season2021_2022 #ΝτάριλΓουίλαρντ

Αντικαταστάτης του Γιάσμινκο Βέλιτς ο 39χρονος Άγγλος προπονητής Ντάριλ Γουίλαρντ, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και αθλητικός διευθυντής στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν.

Την επόμενη αγωνιστική σεζόν στη Super League 2 ξεκίνησε να σχεδιάζει η Επισκοπή, η οποία μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Βέλιτς, ανακοίνωσε τον Ντάριλ Γουίλαρντ στον πάγκο.

Ο 39χρονος Άγγλος προπονητής έχει δουλέψει στο παρελθόν στις ακαδημίες της Τσέλσι και της Τότεναμ, έχει αποτελέσει πρώτος προπονητής της Γκαμπάλα, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2014 ως τον Αύγουστο του 2015 κατείχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Αγγλία ως υπεύθυνος των ακαδημιών της Μπάρνετ, ενώ τελευταία του δουλειά ήταν στη Λοκομοτίβ Τιφλίδας όπου ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών.

Βοηθός του στην Επισκοπή θα είναι ο επίσης Άγγλος με ιταλική καταγωγή Ρικάρντο Ντε Βίβο.

Ντ. Γουίλαρντ: «Επιθετικότητα και ελπίδα σε παιδιά του Ρεθύμνου και της Κρήτης»

Ο νέος τεχνικός ανέφερε κάποια πράγματα με την έλευσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Όταν μου έγινε πρόταση επιδίωξα πολύ γρήγορα να προετοιμαστώ για να μάθω όσο πιο πολλά πράγματα μπορούσα για την ομάδα. Τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα γιατί είναι η πρώτη φορά που θα έρθω σε άμεση επαφή με το ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα από τον προπονητή που έκανε πολύ καλή δουλειά.

Αυτό που μου άρεσε όμως ήταν ότι, οι άνθρωποι του συλλόγου δουλεύουν επειδή αγαπούν την ομάδα, όπως επίσης μπόρεσα να καταλάβω πόσο πολύ αγαπάει τον σύλλογό του, ο ίδιος ο πρόεδρος ο κ. Νικολιδάκης. Αυτό ξέρετε, είναι κάτι σπάνιο και πολύ ελκυστικό για κάποιον που έρχεται ως νέος σ’ ένα κλαμπ.

Η φιλοδοξία μου είναι να μπορέσουμε να πετύχουμε έναν συνδυασμό πραγμάτων, τακτικά να γίνουμε πιο επιθετικοί (να σημειώσουμε κάποια γκολ περισσότερα), να παίξουμε με περισσότερη ελευθερία και να χαρούμε αυτό που κάνουμε όπως και να έχουμε επαφή με την ίδια την κοινωνία ως σύλλογος. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και το επεδίωξα όπου κι αν εργάστηκα.

Επίσης, θα επιδιώξουμε να προσεγγίσουμε παιδιά του τόπου γιατί θέλω να τα δω στο γήπεδο όπως και τη συνεργασία των γύρω συλλόγων του Ρεθύμνου.

Φυσικά, στόχος μου είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε ως σύλλογος σε πολλά επίπεδα. Δεν υπάρχει κάτι που να με φοβίζει. Ξέρετε, το ποδόσφαιρο είναι ένα, αρκεί να μπορείς να χτίσεις έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα και αγωνιστικά, να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button