ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: «Χτίζει» παράδοση στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Εντός έδρας τον δυσκολεύει... όμως στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο ΠΑΣ Λαμία έχει «πάρει τον αέρα» του Αστέρα Τρίπολης. #slgr #lamiafc #asterasfc #προϊστορία #slgrinterwetten #season2021_2022

Εντός έδρας τον δυσκολεύει… όμως στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο ΠΑΣ Λαμία έχει «πάρει τον αέρα» του Αστέρα Τρίπολης. #slgr #lamiafc #asterasfc #προϊστορία #slgrinterwetten #season2021_2022

Η Λαμία έδειξε σφυγμό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης φτάνοντας στη νίκη η οποία, σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλων Σμύρνης από τον Ιωνικό, την έκανε να ανακτήσει το προβάδισμα για την 13η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Και η νίκη αυτή ήρθε σε μία έδρα που φαίνεται ότι πάει πολύ στον ΠΑΣ Λαμία!

Ένας σημαντικός παράγοντας που έχει οδηγήσει τους κυανόλευκους φέτος στη θέση που βρίσκονται, είναι, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, η έδρα μας. Το “Αθανάσιος Διάκος” το οποίο από απόρθητο κάστρο κατάντησε σε κέντρο διερχομένων αφού μόνο ο Ιωνικός και ο ΟΦΗ ήταν οι ομάδες που μπόρεσε ο ΠΑΣ Λαμία να νικήσει μέχρι σήμερα στην φυσική του έδρα. Και αυτό κόστισε τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά στην ομάδα μας.

Εκτός έδρας, οι κυανόλευκοι τα πήγαν καλύτερα, ενώ στη Τρίπολη κατάφεραν να κάνουν το απόλυτο. Και είναι μία έδρα που της πηγαίνει πολύ της Λαμίας αυτή του Αστέρα Τρίπολης.

Δεν είναι μόνο το πρώτο, ιστορικό διπλό στη Super League τον Σεπτέμβρη του 2017, είναι οι συνολικά 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στην έδρα του Αστέρα ο οποίος έχει καταφέρει να πάρει μόλις μία νίκη επί της Λαμίας εκεί.

Γενικά, η έδρα του Αστέρα είναι η πιο….βατή γιατί εκεί έχουν πανηγυρίσει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες από κάθε άλλη έδρα! Η αντεπίθεση λοιπόν της Λαμίας άρχισε από μία έδρα που της πάει και μένει να δούμε αν θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Το “Γεώργιος Καμάρας”

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Λαμίας στη Τρίπολη:

9 Σεπτεμβρίου 2017, Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 1-3

6 Μαρτίου 2019, Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0

28 Οκτωβρίου 2019, Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 4-1

18 Ιουνίου 2020, Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 1-1

13 Φεβρουαρίου 2021, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Λαμία 0-0

7 Νοεμβρίου 2021 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Λαμία 0-1

2 Μαΐου 2022, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Λαμία 0-2

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button