Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός, ο Σένκεφελντ και η επόμενη ημέρα!

Σε ότι έχει να κάνει το αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα τα αποτελέσματα, όλα πάνε ρολόι στον Παναθηναϊκό. #slgr #panathinaikosfc #playoffs #slgrinterwetten #season2021_2022

Σε ότι έχει να κάνει το αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα τα αποτελέσματα, όλα πάνε ρολόι στον Παναθηναϊκό.

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι πιο κοντά από ποτέ μετά τη νίκη επί του Άρη. Υπάρχει ασφαλώς και η πρόκληση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ένας τίτλος θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα στην τρέχουσα σεζόν, αν δε ολοκληρωθεί αυτή και με την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Παναθηναϊκός όμως αρχίζει και σκέφτεται και την επόμενη μέρα. Και σε αυτή υπάρχει ένα κεφάλαιο που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ποιο είναι αυτό; Η ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Πριν δύο χρόνια αυτή είχε περάσει από 40 κύματα. Ο λόγος ήταν το τεράστιο μόνους υπογραφής που απαιτούσαν οι εκπρόσωποι του παίκτη. Ο Ολλανδός στόπερ πήρε τότε, 350, 400 και 450 για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2023, που σημαίνει πως το καλοκαίρι οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι να τα πουν.

Με τον Σένκεφελντ να ξέρει πως αυτή η συμφωνία είναι από τις τελευταίες καλές που μπορεί να πετύχει και με την πορεία του Παναθηναϊκού, οι αξιώσεις του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση να καλυφθούν από το «τριφύλλι».

Και δεν είναι club που πουλάει ο Παναθηναϊκός. Δεν αποκλείεται δηλαδή να αποφασίσει να τον «χάσει» ελεύθερο σε ένα χρόνο από τώρα.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button