Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Τσέλσι επιβεβαιώνει την αλλαγή της ιδιοκτησίας της! (pic)

Έτοιμη να μπει στη νέα εποχή είναι η Τσέλσι, αφού οι «μπλε» του Λονδίνου επιβεβαίωσαν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τον Τοντ Μποέλι να γίνεται ο νέος ισχυρός άνδρας των Λονδρέζων. #PremierLeague #Chelsea #club_statement

Έτοιμη να μπει στη νέα εποχή είναι η Τσέλσι, αφού οι «μπλε» του Λονδίνου επιβεβαίωσαν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τον Τοντ Μποέλι να γίνεται ο νέος ισχυρός άνδρας των Λονδρέζων.

Νωρίτερα κυκλοφόρησε η φημολογία ότι οι υπογραφές έχουν ήδη πέσει και ο σύλλογος περνά σε μια νέα εποχή και λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση μέσω ανακοίνωσης της Τσέλσι.

«Η Τσέλσι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχουν συμφωνηθεί οι όροι με την ομάδα ιδιοκτησίας, με επικεφαλής τον Τοντ Μποέλι. Η πώληση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου με την επιφύλαξη όλων των απαραίτητων ρυθμιστικών εγκρίσεων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν εκείνη τη στιγμή», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Τσέλσι.

Στην ανακοίνωσή της η Τσέλσι αναφέρει επίσης ότι συμφωνήθηκε τα 2.5 δισεκατομμύρια λίρες που θα δοθούν για την αγορά της ομάδας, να μπουν σε «παγωμένο» λογαριασμό του Ηνωμένου Βασιλείου, με την πρόθεση το 100% αυτών των χρημάτων να διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Παράλληλα, οι νέοι ιδιοκτήτες της Τσέλσι, θα έχουν την υποχρέωση να επενδύσουν 1.75 δισεκατομμύρια ευρώ, που θα αφορούν βελτιώσεις στο Stamford Bridge, τις ακαδημίες των «μπλε», την γυναικεία ομάδα, το προπονητικό κέντρο στο Κίνγκσμεντοου, αλλά και το φιλανθρωπικό ίδρυμα των Λονδρέζων.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button