FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και Ζαραδούκα έχω και Λουσέρο έχω!(pics+vids)

Το LamiaSports συνεχίζει… να σας παρουσιάζει τα προφίλ όλων των ποδοσφαιριστών που φημολογείται πως έχουν προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία.

Σήμερα θα δούμε τα προφίλ των Γιάννη Ζαραδούκα και Αντριάν Λουσέρο. Το ότι το LamiaSports σας παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές αυτούς όπως και άλλους στο παρελθόν δεν πάει να πει ότι έχουν απασχολήσει την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Απλά, οι αναλύσεις γίνονται έτσι να γνωρίζεται εσείς, το ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που ακούγονται για την ομάδα της Λαμίας.

Τα χθεσινά δημοσιεύματα έφεραν στο κατώθλι της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, τον αριστερό μπακ Γιάννη Ζαραδούκα και τον μέσο Αντριάν Λουσέρο. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει ελεύθεροι και φέρεται να έχουν προταθεί στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Γιάννης Ζαραδούκας

Ο Ζαραδούκας γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι 32 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και όταν βρισκόταν στο δυναμικό της «πράσινης» ομάδας, δόθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό (21 συμμετοχές) και στον Εθνικό Πειραιά (26 συμμ. και 1 γκολ).

Το 2009 έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και μετακόμισε στον Βόλο, όπου φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε για τρεις χρονιές με τους κόκκινους, σημείωσε 48 εμφανίσεις και πέτυχε και 1 γκολ.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα του Βόλου, ανάγκασε τον άλλον Ολυμπιακό, αυτόν του Πειραιά να τον αγοράσει.

Έτσι, το 2011 φορά τα κόκκινα αλλά αυτή την φορά του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Βέβαια, μόλις 1 φορά αγωνίστηκε με την ομάδα του κέντρου.

Όταν ανήκε στην ομάδα του Πειραιά, δόθηκε δανεικός στους ΠΑΣ Γιάννινα (5 συμμετοχές και 1 γκολ) και στον Άρη (12 συμμετοχές)

Την επόμενη σεζόν, έκανε ένα μικρό πέρασμα από τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας 7 συμμετοχές πριν πάει στην Κρήτη για πρώτη φορά, για λογαριασμό του Πλατανιά Χανίων.

Στην Κρήτη έκατσε μόλις μία χρονιά, έπαιξε σε 27 παιχνίδια και μετά έφυγε για την Ξάνθη με την οποία όμως δεν έφτασε ούτε τα 10 παιχνίδια.

Το 2016-17 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κέρκυρας, με την οποία συμπλήρωσε 16 ματς ενώ πέρυσι έπαιξε στον γειτονικό μας Λεβαδειακό, έχοντας καλή χρονιά με 21 συμμετοχές.

Τέλος, να πούμε πως ο Ζαραδούκας είναι και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, μετρώντας 4 συμμετοχές.

Αντριάν Λουσέρο

Ο Όσκαρ Αντριάν Λουσέρο, όπως είναι όλο το όνομά του, γεννήθηκε στο Λας Χέρας της Αργεντινής, είναι 33 ετών και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, ενώ πριν μερικά χρόνια αγωνιζόταν και ως αριστερός μέσος.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε το 2004 όπου φορούσε τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις. Έπαιξε σε 82 παιχνίδια και πέτυχε 4 γκολ, μέσα σε 4 χρονιές.

Έπειτα, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ρασίνγκ Κλουμπ, με την οποία συμπλήρωσε 62 συμμετοχές και 5 γκολ.

Μετά έκανε ένα πέρασμά από την Ολίμπο, έχοντας 14 συμμετές και μόλις 1 γκολ, ενώ ακριβώς την επόμενη σεζόν ο Πανθρακικός τον φέρνει στην Ελλάδα.

Στην ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε από το 2012 εως το 2013, αλλά έπαιξε σε 28 παιχνίδια της SuperLeague και πέτυχε και 4 γκολ, πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Το 2013 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία αγωνίστηκε μόλις 15 φορές και στο δεύτερο μισό του 2014 ήρθε και πάλι στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Απόλλων Σμύρνης.

Έπαιξε σε 14 παιχνίδια με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και σημείωσε 2 τέρματα, πριν ανηφορίσει ξανά για την Βόρεια Ελλάδα αλλά αυτή την φορά στην άλλη ομάδα της Θράκης.

Το 2014 λοιπόν φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης και την έβγαλε μετά από 4 χρόνια. Έπαιξε σε 107 παιχνίδια μαζί της και πέτυχε συνολικά 7 τέρματα.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button