ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι επιλογές, οι σκέψεις και η ενδεκάδα!

Τον σημαντικότερο αγώνα... μέχρι τον επόμενο δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς θα αγωνιστεί στις 19:30 στο γήπεδο της Ριζούπολης και με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. #slgr #lamiafc #apollonfc #slgrinterwetten #playouts #season2021_2022

Τον σημαντικότερο αγώνα… μέχρι τον επόμενο δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς θα αγωνιστεί στις 19:30 στο γήπεδο της Ριζούπολης και με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. #slgr #lamiafc #apollonfc #slgrinterwetten #playouts #season2021_2022

«Do or Die» ματς για Απόλλων και Λαμία. Οι δύο ομάδες θα «μονομαχήσουν» σήμερα στο γήπεδο της Ριζούπολης με στόχο προφανώς τη νίκη και το τρίποντο.

Βέβαια, το πλεονέκτημα των 4 πόντων διαφοράς που έχει η Λαμία, της δίνει τη δυνατότητα να παίζει σήμερα και για δύο αποτελέσματα, δηλαδή θέλει τη νίκη αλλά την βολεύει και η ισοπαλία.

Όπως και να έχει οι «κυανόλευκοι» θέλουν να «ζευγαρώσουν» τις εκτός έδρας νίκες, μετά την «απόδραση» από την Τρίπολη την προηγούμενη αγωνιστική και να αυξήσουν κι΄άλλο τη διαφορά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς, ο Φέστα ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει. Οι γνωστοί τραυματίας Αντέτζο και Μαρτίνεθ παραμένουν εκτός και απ΄όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι.

Πάμε όμως, να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας στον σημερινό αγώνα. Ο Σαράνοφ δύσκολα θα φύγει έως το τέλος της σεζόν κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, μιας και πάει από εμφανισάρα σε εμφανισάρα.

Στην άμυνα, η τριάδα με τα δύο φουλ μπακ δουλεύει για τον Φέστα και σίγουρα αποδίδει. Οπότε λογικά θα το διατηρήσει ο Ιταλός και θα δούμε τους Λούκας Άλβες, Τζανετόπουλο και Νταβίντ Σιμόν ως σέντερ μπακ και τους Σαραμαντά αριστερά και Προβυδάκη δεξιά ως φουλ μπακ.

Στο κέντρο, μιας και σκοπός της Λαμίας είναι να μην δεχθεί γκολ, Μπεχαράνο και Τζανδάρης έχουν το προβάδισμα για τη βασική ενδεκάδα, ενώ πιο μπροστά τους ίσως δούμε αυτή τη φορά τον Κρίστοφερ Νούνιες.

Στην κορυφή της επίθεσης, οι δύο που ξεχώρισαν στο ματς με την Τρίπολη, ο Μανούσος με τον Καραμάνο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button