Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κάλεσε τον Φατί ο Μορένο!

Συνεχίζει να... τρελαίνει κόσμο ο Ανσού Φατί, με το νέο «αστέρι» της Μπαρτσελόνα να φιγουράρει στην προεπιλογή του Ρόμπερτ Μορένο για τους αγώνες της Εθνικής Ισπανίας με την Νορβηγία και τη Σουηδία.

Συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο ο Ανσού Φατί, με το νέο «αστέρι» της Μπαρτσελόνα να φιγουράρει στην προεπιλογή του Ρόμπερτ Μορένο για τους αγώνες της Εθνικής Ισπανίας με την Νορβηγία και τη Σουηδία.

Πριν από λίγο καιρό, άλλωστε, τόσο η ισπανική ομοσπονδία όσο και ο ίδιος ο παίκτης είχαν εκφράσει την πρόθεση να συνεργαστούν μαζί και αυτό φαίνεται, ότι γίνεται πολύ γρήγορα. Σύμφωνα με την «As», λοιπόν, ο 16χρονος «άσος» αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα για την «Φούρια Ρόχα», στην προεπιλογή που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (4/10).

Μετά την απόκτηση του ισπανικού διαβατηρίου, η ομοσπονδία τον προωθούσε για την Εθνική Κ17, αλλά γρήγορα οι εξελίξεις θα τον έφερναν στην πόρτα της ανδρικής ομάδας. Κι αυτό, γιατί ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε τον θέλει μεν στην Κ21 και το αίτημά του κόντεψε να εισακουστεί, αλλά φαίνεται πως τα σχέδια για τον Φατί… είναι πολύ μεγάλα και η τελική ανακοίνωση εντός 4 ημερών του Μορένο θα κρίνει, αν θα τον δούμε να παίζει με τους Ίβηρες για τα προκριματικά του Euro 2020.

Διαβάστε επίσης

Back to top button