Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Εκτός έδρας «εφτάρα» και 2η θέση για τον Αγρότη Τραγάνας!

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 1ο όμιλο ο Παμμωλιακός υποδέχθηκε τον Αγρότη Τραγάνας, στο γήπεδό του.

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 1ο όμιλο ο Παμμωλιακός υποδέχθηκε τον Αγρότη Τραγάνας, στο γήπεδό του.

Με σκορ 2-7 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κογιώνο, ο Αγρότης Τραγάνας πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί του Παμμωλιακού, κατακτώντας έτσι την 2η προνομιούχο θέση που τον στέλνει στα μπαράζ με τις άλλες δύο ομάδες του 2ου και 3ου ομίλου (Ένωση 2010 – ΑΣ Λιανοκλαδίου), όπου και θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α΄Φθιώτιδας.

Ο Αγρότης, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 3΄του αγώνα χάρη σε τέρμα του Σπανού, ισοφάρισε στο 25΄με τον Κογιώνο για να κάνει την ολική ανατροπή στο 29΄ με τον Αλεξίου. Στο 36΄ο Γκιρίτι έκανε το 1-3, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Παμμωλιακός μπήκε ξανά στο ματς βάζοντας δύσκολα στην Τραγάνα και στο 50΄ ο Kola έκανε το 2-3. Όμως, ο Κογιώνος «πήρε ξανά το όπλο του» και στο 56΄έκανε το 2-4 για να έρθει και πάλι ο Γκιρίτη στο 67΄να κάνει το 2-5.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, έφτασε με τα δύο σημερινά του τέρματα τα 19 συνολικά και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας.

Στο 70΄ ο Ιωάννου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-6 για να έρθει ο Κογιώνος δέκα λεπτά αργότερα να γράψει το τελικό, 2-7.

Αγωνίστηκαν οι εξής:

Παμμωλιακός: Vlashi, Σαλάι, Σερντάρι, Μπούσς, Λιόλιος, Θώμος, Καραδήμας, Σπανός, Cenaj, Μερσίνι, Kola

Έπαιξαν επίσης οι: Γεροθανάσης, Χαντζίου

Αγρότης Τραγάνας: Βλάχος, Γουρνας, Κυριάκης, Μπουραντάς, Ζυγοκώστας, Ακριβόπουλος, Ιωάννου, Αλεξίου, Κογιώνος, Μπεκίρης, Γκιρίτι

Διαβάστε επίσης

Back to top button