Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: Οι 4 παίκτες της κατηγορίας που «γυάλισαν» στην ΑΕΛ!

Ξεκίνησαν οι μεταγραφικές «ζυμώσεις» στην ΑΕΛ. #slgr2 #aelfc #μεταγραφές #season2021_2022

Παρότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν παίρνει αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο λόγω χρεών ύψους 400.000 ευρώ και συγκεκριμένα στους πρώην παίκτες Στάνκοβιτς και Γκοΐκοβιτς από 160.000 ευρώ στον καθένα και στον πρώην τεχνικό Πέτριτς 80.000 ευρώ, όπως έγραψε η «Ελευθερία», εν τούτοις καταβάλλονται προσπάθειες για να ενισχυθεί το δυναμικό της ομάδας.

Γίνονται λοιπόν μεταγραφικές σκέψεις και ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ρόβα (Αλμωπού Αριδαίας), Ξύδα (Ολυμπιακού Βόλου), Μεσιντόρο (Ιεράπετρας) και Μπενγκόα (Αναγέννησης Καρδίτσας). Ο νέος τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου αξιολογεί το δυναμικό των «βυσσινί» μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τους περισσότερους παίκτες και θα κάνει τις εισηγήσεις του.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Μαΐου και εν συνεχεία οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Για το Σαββατοκύριακο δόθηκε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα.

Πηγή: Ελευθερία

Διαβάστε επίσης

Back to top button