Τοπικές Ειδήσεις

Μια έκρηξη αγάπης σημειώθηκε την Κυριακή 8 Μαϊου στην πόλη μας!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία αφού η συμμετοχή, ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των οργανωτών, πραγματοποιήθηκε χθές Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών « SOS KIDS ΛΑΜΨΗ » η 11η Εεθελοντική Αιμοδοσία  Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ, στα πλαίσια των προσπαθειών του Συλλόγου για την ενίσχυση και προώθηση της ιδέας και του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην πόλη μας.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία αφού η συμμετοχή, ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των οργανωτών, πραγματοποιήθηκε χθές Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών « SOS KIDS ΛΑΜΨΗ » η 11η Εεθελοντική Αιμοδοσία  Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ, στα πλαίσια των προσπαθειών του Συλλόγου για την ενίσχυση και προώθηση της ιδέας και του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην πόλη μας.

Το αιμοδοτικό κέντρο που δημιουργήσαμε στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Mr λεξάριθμος, επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του για την οργάνωση στα μέλη του Συλλόγου και  συνεχάρη τους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους και την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο.

Η προσφορά αίματος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στο κοινωνικό σύνολο και δημιουργεί την παρακαταθήκη για την άμεση κάλυψη των αναγκών των Μελών μας αλλά και οποιουδήποτε το έχει ανάγκη, ενισχύοντας το πνεύμα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης και ευαισθησίας για τον άνθρωπο. Με την ελπίδα ότι και στο μέλλον η παρουσία σας και η υποστήριξή σας θα είναι συνεχείς, σας ευχαριστούμε θερμά που πλαισιώσατε με ευαισθησία την

11η SOS KIDS ΛΑΜΨΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Όσοι φίλοι, μέλη, συνεργάτες, συγγενείς μας που δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή για να δώσουν αίμα ή για κάποιο λόγο απορρίφθηκαν από τη συγκεκριμένη αιμοδοσία και επιθυμούν να αιμοδοτήσουν μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας
του  ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν ασκό αίματος στον Σύλλογο SOS KIDS ΛΑΜΨΗ με Αρ. Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών 13517

Η Αιμοδοσία είναι ανοιχτή για τους Αιμοδότες : 09:00 π.μ -13:30 μ.μ καθημερινά
και απογεύματα : Δευτέρα /Τετάρτη/Παρασκευή: 18:00-20:00
και Σάββατο: 10:00 π.μ – 12:00

Η αιμοδοσία της Κυριακής ήταν η 4η μας ανοικτή αιμοδοσία σε ιδιωτικό χώρο. Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους Νέους  Εθελοντές Αιμοδότες και φίλους για την συμμετοχή τους  στην ενίσχυση της τράπεζας μας με 33 τριάντα τρείς νέες μονάδες αίματος.

Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της 11ης εθελοντικής αιμοδοσίας μας.

Προσήλθαν 56 αιμοδότες και από αυτούς απορρίφθηκαν 17 λόγω, αλλεργιών, χαμηλού αιματοκρίτη και  νόσησης από Κορονοϊόυ τις τελευτές 28 ημέρες

Συγκεντρώθηκαν 33 μονάδες αίματος

Οι νέοι αιμοδότες ανήλθαν στους 8 φτάνοντας τους 178 στο σύλλογο

Ευχαριστούμε εγκάρδια τον κ. Μπέλλη Ιωάννη ιδιοκτήτη του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Mr λεξάριθμος για την παραχώρηση του κέντρου και την άψογη Συνδιοργάνωση.

* Ευχαριστούμε θερμά τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών που μας τίμησε με την παρουσία του.

** Ευχαριστούμε θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό της αιμοδοσίας του Γεν.Νοσοκομείου Λαμίας  για την άψογη συνεργασία μας.
*** Ευχαριστούμε εγκάρδια όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά τους στο συνάνθρωπο.
****  Ευχαριστούμε όλους τους υποστηρικτές – χορηγούς.
*****  Ευχαριστούμε θερμά την κα Καραγιώργου Ευαγγελία – Υπέροχες Συνθέσεις Μπαλονιών

****** Ευχαριστούμε τα Ζαχαροπλαστεία Αγαπητός για τα υπέροχα γλυκά.
******* Ευχαριστούμε το Πίτας  ήμΑρτον για τις Παραδοσιακές χειροποίητες πίτες του.

Με σύνθημα  «Αιμοδότες διαρκείας και όχι της μιας φοράς !»
συνεχίζουμε στην επόμενη αιμοδοσία μας στη Λαμία

και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Δεκέμβριο του 2022 με την ευχή να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί μέχρι τότε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

12η Εθελοντική Αιμοδοσία
Σάββατο
3/12/2022  στα γραφεία μας Καποδιστρίου 16 – και ώρες 10:00 π.μ. – 14:30 μ.μ.

Καλλιεργούμε τις προϋποθέσεις για την προώθηση
της εθελοντικής προσφοράς αίματος από την εφηβική ηλικία.

Χωρίς να χρωστάς και χωρίς να ξεχρεώνεις

Για το Δ.Σ.
Ο  Πρόεδρος   Χονδρογιάννης Ηλίας

Η οργανωτική επιτροπή
Παρασκευή Τσίντζηρα
Αικατερίνη Παπαθανασίου
Κωνσταντίνα Ξυρού
Αμαλία Καψάλη

Διαβάστε επίσης

Back to top button