ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γκέντσογλου: «Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει»

Ο Σάββας Γκέντσογλου, μίλησε για την ήττα της Λαμίας από τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. #slgr #lamiafc #paokfc #Γκέντσογλου #slgrinterwetten

Ο Σάββας Γκέντσογλου, μίλησε για την ήττα της Λαμίας από τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τι γεύση σας αφήνει ο σημερινός αγώνας;

Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως και εμείς δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν στο παιχνίδι, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αυτό που μένει στο τέλος είναι πικρία, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει.

Τι αλλάζει μετά το γρήγορο γκολ;

Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα μας πιέσει, όπως και έγινε, το καλό γι΄αυτούς και το αρνητικό για μας είναι πως μας ισοφάρισαν γρήγορα και έτσι ξεκίνησε το ματς από την αρχή. Στην μοναδική ευκαιρία που είχε στο δεύτερο γκολ, πέτυχε το γκολ.

Σχετικά με τον πρώτο γύρο τι φταίει στα εντός έδρας.

Έχουμε πρόβλημα στην δημιουργία γι αυτό μας βολεύει το εκτός έδρας παιχνίδι που χτυπάμε στις αντεπιθέσεις. Από την Τετάρτη θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Τι πρόσημο σου αφήνει ο πρώτος γύρος.

Δεν είναι καλός πιστεύαμε πως θα έχουμε περισσότερους βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button