Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΟ Στυλίδας – Δωτιέας Αγιάς: “Έκλεψε” την παράσταση ο διαιτητής!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική ο ΑΟ Στυλίδας υποδέχθηκε στο γήπεδο του τον Δωτιέα Αγιάς από την Λάρισα.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική ο ΑΟ Στυλίδας υποδέχθηκε στο γήπεδο του τον Δωτιέα Αγιάς από την Λάρισα.

Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου υπέρ του Δωτιέα Αγιάς, έκρινε τελικά την αναμέτρηση με τον ΑΟ Στυλίδας με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με σκορ 0-1.

Δεν ήταν βέβαια μόνο το πέναλτι αλλά γενικά οι αποφάσεις του διαιτητή από την Εύβοια, ο οποίος είχε χάσει εντελώς τον έλεγχο, με άδικες αποφάσεις.

Περισσότερες ευκαιρίες για τον φιλοξενούμενο Δωτιέα, όμως η Στυλίδα με την ψυχραιμία που έδειξε καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα διατηρούσε εύκολα το 0-0 μέχρι που δόθηκε το πέναλτι.

Το μάτς:

Κόρνερ στο 4′ προβολή ο Σουλι η μπάλα έξω από καλή θέση. Είχε προηγηθεί φαουλ του Μπλατσέρη έδιωξε ο Καρανασιος.

Προβολή του Τσατσαλίδη μετά από φάουλ κοντά στο κέντρο η μπάλα άουτ.

Γέμισμα του Κουμπούρα για τον Μέσα ο οποίος πάτησε περιοχή από τα αριστερά έκανε το σουτ η μπάλα άουτ.

Σουτ του Τσατσαλιδη, στο 35′ ο Καρανάσιος μπλόκαρε εύκολα.

Λίγο αργότερα, δοκάρι για την Δωτιέα, όταν ο Μπλατσέρης έκανε ωραία ενέργεια, έκανε σουτ με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Καρανάσιου και να καταλήγει άουτ.

Στο 38′ ο Κουμπούρας έκανε απευθείας φάουλ με τον Καρανάσιο να διώχνει δύσκολα τη μπάλα.

Αμφισβητούμενο πέναλτι σφύριξε ο διαιτητής Χουλιάρας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μακρής έφυγε στο τετ α τετ ο Καρανάσιος φαίνεται να απομακρύνει τη μπάλα καθαρά χωρίς να βρίσκει τα πόδια του επιτιθέμενου. Ο πρώτος διαιτητής  αρχικά δεν έδωσε πέναλτι έδωσε κόρνερ αλλά μετά από προτροπή του βοηθού καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Ο Λεσαϊ ανέβαλε την εκτέλεση και έκανε το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Δωτιέα να έχει την πρώτη τελική, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημολιού ο Τσατσαλίδης έκανε την κεφαλιά στο δευτερο δοκάρι με την μπάλα να περνάει άουτ.

Πρώτη καλή φάση για τη Στυλίδα στο δευτερο ημιχρονο, ο Αλέξανδρος Κουφιώτης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ταμπάκη από τα αριστερά, αυτός έδωσε στον Κάντζαρη ο οποίος έκανε σέντρα σουτ με τον Μάντζαρη να μπλοκάρει με δυσκολία.

Κι’ άλλη μεγάλη ευκαιρία για τη Στυλίδα στο επόμενο λεπτό. Ο Κάντζαρης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στην καρδιά της άμυνας του Δωτιέα, ο Τσιλίκας έκανε την προβολή αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και απομακρύνθηκε.

Τετ α τετ του Μπλατσέρη με τον Καρανάσιο, ο τερματοφύλακας αρκετά ψύχραιμα βρήκε με το πόδι τη μπάλα και έδωσε την ομάδα του.

“Οχι” είπε στο 81′ ξανά ο Καρανάσιος αυτή τη φορά στο τετ α τετ του Ντάκουλα με τον έμπειρο τερματοφύλακα να κράτα την ομάδα του στο ματς.

Στο 88′ τα αίματα άναψαν, οι παίκτες άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους μετά από χτυπημα στον Αλέξανδρο Κουφιώτη. Είχαμε για αρκετή ώρα διακοπή στον αγώνα. Η απόφαση του διαιτητή για ακόμη μία αδιανόητη καθώς αντί να αποβάλει μόνο τον Χατζή, απέβαλε τον Κώστα και τον Αλέξανδρο Κουφιώτη. Απίστευτο!!!

Το ματς μετά από αρκετή ώρα ξεκίνησε αλλά ο ρυθμός είχε χαθεί εντελώς. Προφανώς η Στυλίδα μετά τις δυο αποβολές δεν μπορούσε να διεκδικήσει και πολλά. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με καθυστερήσεις και το σκορ 0-1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button