Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γ’ Εθνική: «Άνοδος όλων των πρωταθλητριών ομάδων» ζητάει ο Ηρακλής Λάρισας

Μετά την Παναχαϊκή και ο Ηρακλής Λάρισας ζητάει την άνοδο όλων των ομάδων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα δίχως μπαράζ. #Γ_Εθνική #μπαράζ #άνοδος #slgr2

Μετά την Παναχαϊκή και ο Ηρακλής Λάρισας ζητάει την άνοδο όλων των ομάδων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα δίχως μπαράζ. #Γ_Εθνική #μπαράζ #άνοδος #slgr2

Παράλληλα τονίζουν τους κινδύνους που μπορεί να αποφέρουν οι συνεχόμένοι αγώνές των μπαράζ.

Αναλυτικά:

Με την ανακοίνωσή μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας και την αγανάκτηση μας για την παρατεταμένη καθυστέρηση έναρξης των μπαράζ ανόδου για την SuperLeaque2.

Σ’ ένα πρωτάθλημα που οι πρωταθλητές των ομίλων δεν επιβραβεύονται με την αυτονόητη άνοδο αλλά καλούνται να παίξουν αγώνες μπαράζ κα ενώ το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί εδώ και 50 μέρες περίπου εμείς δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε.

Αντ’ αυτού στο τέλος θα κληθούμε να παίξουμε 6 παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή χωρίς κανένας να σκέφτεται πως αυτό θα γίνει εν μέσω καλοκαιριού και τους κινδύνους που επιφέρει στην υγεία μας.

Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει covid με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους και αναλογιστείτε το μέγεθος της ευθύνης όλων μας σε περίπτωση που έστω και ένας ποδοσφαιριστής καταρρεύσει στο γήπεδο.

Καλούμε τον ΠΣΑΠ να λάβει άμεσα θέση και να προασπίσει την υγεία μας, και ζητούμε από την ΕΠΟ και την SuperLeague2 εδώ που έφθασαν τα πράγματα να λάβουν την μόνη ενδεδειγμένη απόφαση για την προάσπιση της υγείας των ποδοσφαιριστών, με τη μη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ και την άνοδο όλων των πρωταθλητριών ομάδων της Γ Εθνικής.

πηγή: Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button