Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΣΑΠΠ: Ιστορική μέρα για τον Σύνδεσμο – Νέο Δ.Σ. με δύο γυναίκες και πρόεδρο τον Μπαντή

Ιστορική μέρα η 9η Μαΐου για τον ΠΣΑΠΠ, καθώς για πρώτη φορά στο νέο Δ.Σ. θα υπάρχουν δύο γυναίκες.

Ιστορική μέρα η 9η Μαΐου για τον ΠΣΑΠΠ, καθώς για πρώτη φορά στο νέο Δ.Σ. θα υπάρχουν δύο γυναίκες.

Ο ΠΣΑΠΠ ανακοίνωσε την Πέμπτη το νέο του Δ.Σ., όπως προέκυψε από τις εκλογικές αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την 9η Μαΐου 2022, μετά και την ολοκλήρωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα και με απόλυτη επιτυχία στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens-City Center, όπου, μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της Διοίκησης.

Μάλιστα η 9η Μαΐου του 2022 μπορεί πλέον να λογίζεται ως ημέρα σταθμός στην ιστορία και εξέλιξη του Συνδέσμου καθώς για πρώτη φορά συμμετέχουν στο Δ.Σ. και δύο ποδοσφαιρίστριες, αφού μετά την αλλαγή του καταστατικού της 31ης Μάϊου 2021 οι γυναίκες είναι πλέον σε θέση να αποτελούν μέλη του ΠΣΑΠΠ.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΣΑΠΠ – ΤΑΠ
Πρόεδρος: Γιώργος Μπαντής
Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Κουρμπέλης
Γενική Γραμματέας: Χαρούλα Δημητρίου
Ταμίας: Χρίστος Τασουλής
Ειδικός Γραμματέας: Χρήστος Γρομητσάρης
Ειδικοί Σύμβουλοι: Γιώργος Μασούρας, Αναστάσιος Μπακασέτας
Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου Γυναικών: Ελένη Κακαμπούκη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ποδοσφαιριστών: Ξενοφών Πάνος

Μετά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γεώργιος Μπαντής ανέφερε τα εξής: «Ο ΠΣΑΠΠ γύρισε σελίδα αφού για πρώτη φορά στο Διοικητικό του Συμβούλιο συμμετέχουν ποδοσφαιρίστριες, στο πλαίσιο των ενεργειών μας για εξάλειψη κάθε ανισονομίας που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στόχος μας είναι να εργαστούμε για το καλό του ποδοσφαιριστή, της ποδοσφαιρίστριας και ευρύτερα του αθλητισμού και για αυτό χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών μας».

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button