ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βόμβα Κούγια στον Over FM – «Υποβιβάζεται ο Παναιτωλικός, σώζεται η Λαμία, στις 20 Μαΐου η απόφαση»!

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε στον αέρα του over fm την κατηγορία για «στήσιμο» αγώνα απο τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού.

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε στον αέρα του over fm την κατηγορία για «στήσιμο» αγώνα απο τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού.

Βόμβα απο τον Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε στον αέρα του over fm ότι γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού κατηγορείται ότι στοιχημάτισαν για συγκεκριμένες στιγμές του παιχνιδιού συγκεκριμένες αντιδράσεις. Με αφορμή αυτό έγινε έρευνα στην επιτροπή δεοντολογίας η οποία ανέθεσε την υπόθεση σε έναν ερευνητή.

Προς το παρόν αυτή η κατηγορία έχει διαπιστωθεί μόνο από τον εισηγητή ερευνητή. Την τελική απόφαση θα την πάρει η επιτροπή δεοντολογίας στην συνεδρίαση της στις 20 Μαΐου. Αυτή η έρευνα ανατέθηκε σε τακτικό δικαστή ο οποίος είπε πως πράγματι έγιναν αυτά σύμφωνα με τα στοιχεία που πήρε από την Ε.Π.ΑΘΛ.Α.

Το αδίκημα σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια δεν είναι μόνο ποινικό αλλά και αθλητικό πειθαρχικό. Την περίπτωση αυτή ενδιαφέρει τoν Απόλλων Σμύρνης αφού υποβιβάστηκε και τη Λαμία η οποία δύναται να αποφύγει την διαδικασία των μπαράζ.

Ακούστε όσα είπε στον αέρα του Over FM 104,9 o Αλέξης Κούγιας

Διαβάστε επίσης

Back to top button