Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι αριθμοί της 23ης αγωνιστικής

Η 23η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague μέσα από αριθμούς.

Η 23η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague μέσα από αριθμούς.

Συνέχεια στο εκτός έδρας σερί του στην Περιφέρεια έδωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος παραμένει αήττητος για 37ο ματς  (29 νίκες – 8 ισοπαλίες) και παράλληλα έκανε το έξι στα έξι με την Λαμία.

Το προηγούμενο ρεκόρ των Ερυθρολεύκων ήταν από το 1971 έως το 1976 με ένα σερί 26 αγώνων (16 νίκες – 10 ισοπαλίες). Η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού στην Περιφέρεια ήταν στις 21 Οκτωβρίου 2018 με 1-0 από τον ΟΦΗ.

Ο Τάσος Τσοκάνης στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με τα χρώματα του Βόλου. Ο Τσοκάνης έκανε ντεμπούτο με τον Βόλο στις 25 Αυγούστου 2019 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που έγινε με νίκη 2-1 μέσα στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.

Η Λαμία έφτασε τα 17 παιχνίδια χωρίς νίκη και πλέον δημιούργησε νέο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της στην Stoiximan Super League, με το προηγούμενο να είναι από το 2020-21 που συμπλήρωσε 16 ματς σε ένα σερί χωρίς νίκη που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη σεζόν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την πέμπτη διαδοχική ισοπαλία του στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε το ρεκόρ του από το 2014-15, όταν στα πέντε ματς που έδωσε μέσα στον Ιανουάριο είχε ισάριθμες ισοπαλίες. Ξεκίνησε με εντός έδρας 0-0 με τον Παναθηναϊκό, συνέχισε με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τον Αστέρα στην Τρίπολη και το σερί του έκλεισε με εντός έδρας 2-2 με τον Πανθρακικό και 1-1 στην Ξάνθη.

Ο Άρης επικράτησε με 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και σημείωσε την τρίτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Σε όλες δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ αυτό είναι ένα σερί που κρατά από πέρσι, με τις τρεις νίκες του να είναι χωρίς να παραβιαστεί η εστία του. Από τις 7 Νοεμβρίου 2021 που επικράτησε με 2-1 στον Βόλο ακολούθησαν τρεις νίκες πέρσι, με ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ αυτή τη σεζόν έχει πάρει νίκες πάλι στην Τρίπολη και στα Γιάννινα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button