Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η διαθεσιμότητα του Φορτούνη και το φρεσκάρισμα στην 11άδα

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να είναι ΟΚ για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, όπου ο Μαρτίνς αν και δεν έδειξε 11άδα θα κάνει ορισμένες αλλαγές. #slgr #olympiacosfc #paokfc #slgrinterwetten #playoffs

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να είναι ΟΚ για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, όπου ο Μαρτίνς αν και δεν έδειξε 11άδα θα κάνει ορισμένες αλλαγές.

Αρχικά να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με 4-3-3. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Βατσλίκ. Η άμυνα από δεξιά προς αριστερά απαρτιζόταν από τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο και Ρέαμπτσιουκ. Μαντί Καμαρά και Εμβιλά συνέθεσαν το δίδυμο των αμυντικών χαφ. Στο δεξί φτερό ξεκίνησε ο Λόπες, στο αριστερό ο Ροντρίγκες και ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Σε σχέση με την 11άδα αυτή ο Πορτογάλος θα προχωρήσει σε αλλαγές για το ματς – φιέστα με τον ΠΑΟΚ. Θα κοιτάξει να φρεσκάρει τον Ολυμπιακό αν και δοκιμές ουσίας δεν έχει κάνει. Πάντως σε σχέση με τραυματίες ο Φορτούνης αναμένεται να είναι διαθέσιμος και εφόσον υπάρξει σχετική απόφαση μπορεί να παίξει.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ έχουν μπει οι εξής 33 παίκτες (ορισμένοι εξ αυτών είναι τραυματίες όπως οι Ονιεκούρου, Μπα και Μανωλάς): Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνης, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button