Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

“Κυριακή με ντέρμπι στην Σεγούντα»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα και σήμερα συνεχίζονται τα προκριματικά για το Euro του 2020, συνεχίζεται όμως και το πρωτάθλημα της Σεγόυντα Ντιβιζιόν στην Ισπανία. Τρία παιχνίδια συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σήμερα στην συνέχεια της 4ης αγωνιστικής και πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΧΙΡΟΝΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 17:00

Παιχνίδι βγαλμένο από Πριμέρα το σημερινό μιας και οι δύο ομάδες πριν μερικούς μήνες αγωνιζόντουσαν στην πρώτη κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Στην Χιρόνα η φυγή του Πορτόυ προς το παρόν τουλάχιστον φαίνεται να της στοιχίζει. Η Ράγιο του Χέμεθ συνεχίζει να παρουσιάζει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο με πέρσι. Πολύ καλή μέσο επιθετική παρουσία αλλά αφέλεια στην άμυνα. Η Χιρόνα δυσκολεύεται προς το παρόν επιθετικά αλλά αμυντικά είναι αρκετά δεμένη. Η Χιρόνα θα κοιτάξει να κόψει τον ρυθμό στη Βαγιεκάνο και να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο μιας και η Βαγιεκάνο έχει την ικανότητα να δημιουργησει προβλήματα. Το όριο στα 2-3 γκολ καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα με απόδοση 2.00 και είναι η επιλογή μας για αυτό το παιχνίδι.

ΒΕΤ INFO: Στα δύο περσινά παιχνίδια εμφανίστηκε κόκκινη κάρτα, όπως επίσης 2/3 φετινά για την Ράγιο είχαν κόκκινη κάρτα και παραπάνω από μια και 1/3 για την Χιρόνα. Το να υπάρξει κόκκινη  κάρτα στο παιχνίδι το βρίσκουμε σε απόδοση 4.15

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΟΒΙΕΔΟ 19:00

Μίράντες και Οβίεδο βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις στο πρωτάθλημα ενώ δέχτηκαν 2 γκολ κατά μ.ο σε αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια. Η νεοφώτιστη Μίράντες θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της φέτος μιας και εκτός πολύ πιθανό είναι να χάνεται. Η Οβιέδο δεν ξεκίνησε καλά φέτος και με 1 ισοπαλία και 2 ήττες βρίσκεται στην 20η θέση. Σκόραρε ομως 4 τέρματα σε αυτά τα τρία πρώτα φετινά παιχνίδια. Η ανάγκη και των δύο για να μην χάσουν θα τους οδηγήσει πιθανόν να κυνηγήσουν το γκολ. Θα πάμε με το g/g σε αυτό το παιχνίδι με απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΡΕΑΛ ΣΑΡΑΓΟΣΑ 19:30

Αλκορκόν και Σαραγόσα βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος με 6 και 7 βαθμούς αντίστοιχα. Η Αλκορκόν σκοράρει αρκετά μέχρι στιγμής με 2.0 μ.ο αλλά και έχει δεχθεί 4 τέρματα. Η Σαραγόσα από την άλλη έχει σκοράρει 4 και έχει δεχτεί 1 σε αυτές τις 3 πρώτες αγωνιστικές. Η προϊστορία στα τελευταία 8 παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες μας δείχνει 7 στα 8 under 2.5 και 5 στα 8, 2-3 γκολ. Σαφώς και οι δύο μετά το καλό ξεκίνημα θέλουν να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία. Και εδώ το παιχνίδι θα κριθεί στο όριο του over/under, αλλά με ρίσκο θα πάμε στην ισοπαλία με απόδοση 2.90, που ίσως αφήσει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ 

ΧΙΡΟΝΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

2-3 goal (2.00)

ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΟΒΙΕΔΟ

g/g (2.00)

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΡΕΑΛ ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Χ (2.90)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 11.60

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

us-sportsbet | Προγνωστικά Στοιχήματος και Αναλύσεις Αγώνων

Διαβάστε επίσης

Back to top button