Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τεράστιο διπλό της Λέτσε μέσα στο Τορίνο!

Τεράστιο διπλό με 2-1 πέτυχε η Λέτσε μέσα στο Τορίνο.

Τεράστιο διπλό με 2-1 πέτυχε η Λέτσε μέσα στο Τορίνο.

SERIE A’-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΡΙΝΟ-ΛΕΤΣΕ: 1-2

Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Η Τορίνο είχε την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, αν νικούσε τη Λέτσε αλλά οι «λύκοι» είχαν άλλη άποψη. Η ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι, κέρδισε την «Γκρανάτα» με 2-1 μέσα στο «Ολυμπιακό στάδιο του Τορίνο» και πήρε τους πρώτους της φετινούς βαθμούς.

Η Λέτσε έμεινε πίσω στο πρώτο μισάωρο, έδωσε χώρους στην Τορίνο με αποτέλεσμα να την «υπνωτίσει». Και στο 34ο λεπτό, ο Σιρίγκου έσωσε μετά από σουτ του Φάλκο αλλά στην επαναφορά ο Φαρίας με νέο σουτ έκανε το 0-1. Στο 38’ η κεφαλιά του Ντε Σιλβέστρι έφυγε λίγο έξω και στο 39’ ο Λαπαντούλα αστόχησε από πλάγια θέση.

Η «Γκρανάτα» μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη και στο 53’ πέτυχε γκολ με τον Μπελότι το οποίο ακυρώθηκε αλλά στο 56’ ο Τζάτζα κέρδισε πέναλτι από τον Ταμπανέλι και ο Μπελότι έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα.

Η Τορίνο βγήκε όλη μπροστά και στο 73’ το πλήρωσε καθώς ο Σιρίγκου απέκρουσε αρχικά το σουτ του Καλντεόνι αλλά ο Μανκόζου με προβολή έκανε το 1-2.

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ντε Σιλβέστρι (80’ Λασάλτ), Ντζιντζί, Άινα, Ίτσο, Μπονιφάτζι, Μεϊτέ, Ρινκόν, Μπαζέλι (72’ Βέρντι), Μπελότι, Μπερενγκέρ (46’ Τζάτζα)

ΛΕΤΣΕ: Γκάμπριελ, Ροσετίνι, Καλντερόνι, Ριζπόλι, Λουκιόνι, Φάλκο, Ταχτσίδης, Μάιερ (81’ Σάκχοβ), Ταμπανέλι, Φαρίας (63’ Μανκόζου), Λαπαντούλα (63’ Μπαμπακάρ)

Διαβάστε επίσης

Back to top button