Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεβαδειακός ή Βέροια; Ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στα μπαράζ;

Λεβαδειακός και Βέροια τίθενται σήμερα (16:30 ΕΡΤ3) αντιμέτωποι στο δεύτερο μεταξύ τους μπαράζ, για μια θέση που οδηγεί στην Super League της νέας αγωνιστικής περιόδου. #slgr2 #Λεβαεδειακός #Βέροια #slgrinterwetten #season2021_2022

Λεβαδειακός και Βέροια τίθενται σήμερα (16:30 ΕΡΤ3) αντιμέτωποι στο δεύτερο μεταξύ τους μπαράζ, για μια θέση που οδηγεί στην Super League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα την περασμένη Κυριακή, Λεβαδειακός και Βέροια οι δύο ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση σε Νότιο και Βόρειο όμιλο αντίστοιχα τίθενται εκ νέου αντιμέτωποι αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, με τον ηττημένο να αντιμετωπίζει σε νέο διπλό μπαράζ την 13η της Super League Λαμία.

Οι Βοιωτοί, μετά την εκτός έδρας νίκη τους στη Βέροια θέλει να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο της επιστροφής της στα μεγάλα σαλόνια, σ΄αντίθεση με το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη που θέλει να κάνει την ανατροπή και να πάρει αυτή το «χρυσό» εισιτήριο.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, θα παραταχτεί στον συγκεκριμένο αγώνα, χωρίς τους Κονέ, Λινάρδο, Ροβίθη, Μανιώτη και τον μακροχρόνια τραυματία Αραβίδη. Στον αντίποδα η «Βασίλισσα του Βορρά», θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση χωρίς τους «πράσινους» με μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα τον τραυματία Βελλίδη.

16:30 Λεβαδειακός – Βέροια (ΕΡΤ3)

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button