Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το τρίποντο ο «πολυμήχανος» Ηρακλής Ροδίτσας!

Στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας και για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής Ροδίτσας υποδέχθηκε τον Πελασγιακό, ο οποίος ήθελε πάση θυσία το τρίποντο για να φτάσει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας και για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής Ροδίτσας υποδέχθηκε τον Πελασγιακό, ο οποίος ήθελε πάση θυσία το τρίποντο για να φτάσει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Όμως, η ομάδα του Ηρακλή κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 4-3 σκορ και πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Σαββατιάτικο απόγευμα και είχαμε την τιμή να βρισκόμαστε σε ένα ματς που άλλαξε τα δεδομένα για την κατάκτηση του τίτλου στον τρίτο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας.

Με τον Ηρακλή Ροδίτσας να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πελασγιακό σε έναν αγώνα βγαλμένο από μυθιστόρημα. Η ομάδα του Ηρακλή επικράτησε εντός και εκτός γηπέδου, φυσικά όπως ήταν δεδομένο οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έδωσαν τον δικό τους αγώνα εκτός γηπέδου (δυστυχώς δεν έλειψαν τα παρατράγουδα).

Με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να κερδίσουν την μάχη της κερκίδας, και τους παίχτες να κερδίζουν την μάχη στον αγωνιστικό χώρο, με σκορ 4-3.

Έτσι δόθηκε μια ακόμη ελπίδα στην ομάδα της Α.Ε Εχιναίων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού θέλουν νίκη στον αυριανό αγώνα με την ομάδα τον ΠΑΟ Ανθήλης για να πάνε την υπόθεση τίτλου στον τελευταίο αγώνα όπου και θα κριθούν όλα εκεί.

Το πρώτο ημίχρονο ίσως ήταν από τα χειρότερα μέχρι στιγμής αφού το κοντέρ δεν κατέγραψε καμία αξιολόγηση φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως έφτανε για δύο αγώνες! Μόλις στο 20 δευτερόλεπτο του 2ου ημιχρόνου ο Ράπτης πήρε την μπάλα από την δεξιά πλευρά μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Χαμάτι και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής που το κέρδισε αυτός το εκτέλεσε και έτσι ο Ράπτης έκανε το 0-1 ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Στο 49 λεπτό ο Ντούλας ανέλαβε εκτέλεση φάουλ από την αριστερή πλευρά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Σκούρα η μπάλα έσκασε μέσα στην περιοχή και στην προσπάθεια του να διώξει από την άμυνα ο Σιαμανίκος, βρήκε τη μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλεξίου ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 1-1.

Στο 65 λεπτό ο Ξηρογιάννης υποδέχθηκε την μπάλα από την αριστερή πλευρά έβγαλε μία σέντρα (πού με την βοήθεια του αέρα) τελικά μετατράπηκε σε σέντρα σουτ αιφνιδίασε τον Λογαρά και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

Στο 75 λεπτό ο Ντούλας ανέλαβε εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Πατακιάς με κεφάλια έκανε το 2-2.

Δέκα λεπτά αργότερα και στο 85 λεπτό ο Τσαούσης ανέλαβε την εκτέλεση κόρνερ από την αριστερή πλευρά βρίσκει το Ράπτη στην μικρή περιοχή και αυτός με κεφάλια έκανε το 2-3.

Στο 89 λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπακωνσταντίνου σε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλεξίου, κάνοντας το 3-3.

Και κλείνοντας στο 3 λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκεμπές πήρε την μπάλα από την αριστερή πλευρά και με ένα δυνατό σουτ στην απέναντι πλευρά του Σκούρα έγραψε το τελικό 4-3.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΙΖΑΤΟΥ:

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button