Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μια ανάσα από την αποδοχή της πρότασης»!

Ο άλλοτε προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, εμφανίζεται έτοιμος ν' αποδεχθεί την προσφορά που φέρεται να του έχει κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας! #slgr #olympiacosfc #SlavenBilic #season2022_2023

Ο άλλοτε προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, εμφανίζεται έτοιμος ν’ αποδεχθεί την προσφορά που φέρεται να του έχει κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας!

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας germanijak.hr, αναφέρει ότι ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι έτοιμος να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό μετά τις επαφές που είχε με την ομάδα και την πρόταση που φέρεται να έχει στα χέρια του.

Ο άλλοτε κόουτς των «σφυριών» του Λονδίνου ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πέδρο Μαρτίνς και όπως αναφέρεται στο εν λόγω Μέσο, «ελκύεται από το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα, να βιώσει την ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου εκεί και το πάθος των οπαδών στα μεγάλα ντέρμπι».

Ο Μπίλιτς έχει μείνει δίχως δουλειά μετά το πέρασμά του από την Beijing Guoan, ενώ, στο βιογραφικό του έχει να παρουσιάσει φυσικά μεταξύ άλλων και την εθνική ομάδα της Κροατίας από το 2006 έως το 2012, όπως επίσης και τις Μπεσίκτας, Αλ Ιτιχάντ και Γουέστ Μπρομ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button