Άλλα αθλήματα

Ο Χολαργός πήρε Καμπερίδη και Σπυριδωνίδη

Μετά την απόκτηση των Ζερμέιν Λοβ και Τέντι Όκαρφορ, ο Χολαργός ανακοίνωσε τους Μιχάλη Καμπερίδη και Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, ολοκληρώνοντας έτσι ένα σημαντικό «διπλό» χτύπημα από την εγχώρια αγορά.

Μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων, ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ Μιχάλης Καμπερίδης θα ενισχύσει τη φροντ λάιν του Χολαργού, ενόψει της πρώτης ιστορικής συμμετοχής της ομάδας στην Α1.

Μετά τον υποβιβασμό του Κοροίβου Αμαλιάδας, όπου αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο σεζόν, ο 23χρονος γκαρντ Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης επιστρέφει στην Αθήνα και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη.

Η σχετική ανακοίνωσή του Χολαργού αναφέρει:

«Η ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ανακοινώνει την συμφωνία της με τους αθλητές Μιχάλη Καμπερίδη και Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, ολοκληρώνοντας ένα σημαντικό «διπλό» χτύπημα από την εγχώρια αγορά.

Ο Μιχάλης Καμπερίδης γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1994, έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Φιλαθλητικό (2012-14), ενώ το 2014 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Το 2015 οι «κιτρινόμαυροι» τον παραχώρησαν υπό την μορφή δανεισμού στην ισπανική, Ουέσκα, ενώ την διετία 2015-17 «μετακόμισε» στο Ρέθυμνο. Την περσινή σεζόν ανήκε ξανά στο ρόστερ της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων.

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 1995, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τη σεζόν 2012-13 στον Ηλυσιακό, ενώ την διετία 2013-15 βρέθηκε στη Δράμα, όπου φόρεσε τη φανέλα του ΚΑΟΔ στην Basket League. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα για να αγωνιστεί στη Ν. Κηφισιά, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν (2016-17, 2017-18) προσέφερε με επιτυχία τις υπηρεσίες του στον Κόροιβο Αμαλιάδας στο πρωτάθλημα της Basket League. Έχει αγωνιστεί και αυτός σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.
Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη και τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του Χολαργού».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button