Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φωνάζει για πέναλτι ο Μανωλάς (vid)

Ο διεθνής στόπερ της Ρόμα υποστηρίζει πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι, υπέρ της ομάδας του, στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Στο “Ντραγκάο”, η Ρόμα έχασε 3-1 από τη Πόρτο, στην παράταση, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Κώστα Μανωλά να παραπονιέται για τη διαιτησία του Τούρκου Τσακίρ, υποστηρίζοντας πως έπρεπε να δώσει πέναλτι υπέρ της Ρόμα στο μαρκάρισμα του Μαρεγκά στον Σικ, στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Σε δηλώσεις του, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, τόνισε: “Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-2 αρκετές φορές. Μετά υπήρξε ένα πέναλτι και στη συνέχεια δεν δόθηκε ένα άλλο καθαρό υπέρ μας. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη. Υπάρχει το VAR και ο διαιτητής δεν το χρησιμοποίησε καν. Για μένα είναι κρίμα…”.

Στη συνέχεια, ο Μανωλάς δήλωσε: “Όταν μία ομάδα δίνει το μέγιστο, δεν μπορείς να την αφήνεις έξω με αυτόν τον τρόπο. Τι μας είπε ο διαιτητής; Ότι το είδε, αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Ωστόσο έπρεπε να πάει και να το δει, η επαφή είναι καθαρή. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο σε μας, όπως πέρυσι που δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι και μετά οι διαιτητές ζήτησαν μας συγνώμη. Δεν υπάρχει συγνώμη στο ποδόσφαιρο γιατί τώρα υπάρχει το VAR, πρέπει να πας και να το δεις, είναι προφανές”.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button