ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι σκέψεις, οι επιλογές και η πιθανή 11άδα!

Να κλείσει τη φετινή διαδικασία των play outs με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο ΔΑΚ Λαμίας "Αθανάσιος Διάκος".

Να κλείσει τη φετινή διαδικασία των play outs με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος”.

Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 19:30 θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play outs της SuperLeague 1.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα μπαράζ της παραμονής και θέλει σήμερα να κάνει μία πρώτης τάξης πρόβα για τους δυο σημαντικούς αγώνες με μια εκ των Βέροια ή Λεβαδειακό.

Ο Φέστα τώρα στην αποστολή για το σημερινό αγώνα άφησε εκτός ποδοσφαιριστές όπως ο Καραμάνος, ο Βέλλιος, ο Βλαχομήτρος, ο Τσούκαλος, ο Τζανετόπουλος και ο Μπεχαράνο.

Το σημαντικό είναι πως ο Ντάνιελ Αντέτζο επέστρεψε στις αποστολές της Λαμίας, δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα αλλά είναι πολύ σημαντικό για τους αγώνες μπαράζ που έρχονται.

Αν θέλουμε τώρα να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του σημερινού αγώνα, θα έχουμε το κλασικό σχήμα με 5-3-2 και τους Γκαραβέλη στο τέρμα, στην τριάδα της άμυνας τον Λούκας, τον Σιμόν και τον Μαζουλουξή.

Ως μπακ χαφ ο Σαραμαντάς αριστερά, ο Προβυδάκης δεξιά ενώ στο κέντρο του γηπέδου θα βρεθούν ο Γκέντσογλου και ο Νούνιες. Πιο μπροστά τους ως δεκάρι ο Ταϊρόν ενώ στην κορυφή θα βρίσκονται οι Μανούσος και ένας εκ των Αραμπούλι ή Μπανγκουρά.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
12. Martinez Angel
24. Βύντρα Λουκάς
55. Alves de Araujo Lucas
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

6. Τζανδάρης Θεοφάνης
7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
15. David Simon
20. Ελευθεριάδης Χρήστος
33. Γκέντσογλου Σάββας

8. Arabuli Bachana
9. Μανούσος Γεώργιος
19. Bangoura
28. Romanic Lazar
70. Μανουσάκης Γεώργιος

Διαβάστε επίσης

Back to top button