Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 1: Ξεκίνησε το ντόμινο στους προπονητές – Τέλος ο Ράσταβατς, ποιοι ακολουθούν

Ανακατατάξεις θα έχει στους πάγκους της Super League 1 και αυτό το καλοκαίρι. Ο πρώτος που αποχώρησε είναι ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε και ανακοίνωση.

Ανακατατάξεις θα έχει στους πάγκους της Super League 1 και αυτό το καλοκαίρι. Ο πρώτος που αποχώρησε είναι ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε και ανακοίνωση.

Την Πέμπτη (12/5) ήρθε μία ακόμη αποκάλυψη. Όχι μόνο για την αποχώρηση του Ράσταβατς που πια είχε κλειδώσει, αλλά και για το γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης «κλέβει» τον Ηρακλή Μεταξά.

Το πρώτο σκέλος επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο. Μετά το 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Σέρβος δήλωσε πως αποχωρεί και ευχαρίστησε τη διοίκηση και όσους συνεργάστηκαν μαζί του σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Ακολούθησε η ανακοίνωση των Αρκάδων, η οποία τον ευχαριστούσε για όσα προσέφερε και του ευχόταν τα καλύτερα για το μέλλον.

Τη Δευτέρα (16/5) έχει συνέντευξη Τύπου ο Ηρακλής Μεταξάς. Σίγουρα θα δεχτεί ερωτήσεις μετά την αποκάλυψη του Sportime.gr σχετικά με το μέλλον του. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το τι θα πει. Ανεξάρτητα από αυτό, όμως, η Τρίπολη θα είναι ο επόμενος προορισμός του.

Κατ’ επέκταση ανοίγει και ο πάγκος του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχετε ήδη ενημερωθεί ποιος είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Ο Γιώτης Σταματόπουλος είναι ο πρώτος στη λίστα των Ηπειρωτών. Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα και εκεί.

Αντιθέτως, στη Λαμία θα περιμένουν τι θα γίνει στα μπαράζ. Ό,τι και εάν συμβεί, όμως, ο Τζανλούκα Φέστα θα χαιρετήσει στο φινάλε. Η επόμενη σεζόν δεν θα τον βρει στους Φθιώτες. Ως λύση ανάγκης αποκτήθηκε και αυτό το status δεν έχει αλλάξει.

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων Σμύρνης ακόμη είναι ομάδα της Super League 1 έστω και εάν πρακτικά έπαιξε την Κυριακή (15/5) το τελευταίο του ματς. Ο Μπάμπης Τεννές έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά τα συμβόλαια είναι για να σπάνε.

Τέλος, ομιχλώδες είναι το τοπίο στον Βόλο. Ο βασικός λόγος είναι πως η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώλησή της. Ο Κώστας Μπράτσος θα αποχωρήσει δεδομένα εφόσον αλλάξει χέρια η ομάδα. Το αντιλαμβάνεται ο καθένας αυτό. Στην αντίθετη περίπτωση, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες παραμονής του.

Εντός του μήνα θα ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό και στη συνέχεια όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button