Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χουάνκαρ: «Τώρα θέλουμε το Κύπελλο»!

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού ο Χουάνκαρ, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη. #slgr #panathinaikosfc #Juankar #slgrinterwetten #ΚύπελλοΕλλάδος

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού ο Χουάνκαρ, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη.

Στις διαφορές που υπήρξαν στον Παναθηναϊκό και κατάφερε να εξασφαλίσει την επιστροφή του στην Ευρώπη αναφέρθηκε ο Χουάνκαρ, ο οποίος τόνισε πως τώρα όλοι στο «τριφύλλι» θέλουν το Κύπελλο για να κλείσει ιδανικά η φετινή σεζόν.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ισπανός μπακ στη Live Sport

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από πέντε χρόνια. Ποια είναι τα συναισθήματα μετά από μία σεζόν με πολλές δυσκολίες;

«Σίγουρα είναι μία σημαντική στιγμή για το κλαμπ. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει στην Ευρώπη και ήταν απαραίτητο να τον επαναφέρουμε εκεί. Φέτος παίξαμε ως ομάδα, φάνηκε σε όλη τη σεζόν, και δείξαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά».

Τι άλλαξε σε σχέση με πέρυσι και ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε τόσο πολύ;

«Αν συγκρίνουμε συνολικά τα πράγματα φέτος με πέρυσι, πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα κοινό. Από την αρχή της σεζόν μέχρι το τέλος συμπεριφερόμαστε ως ομάδα, από το 1’ μέχρι το 90’ όλων των αγώνων».

Τι σημαίνει η επικείμενη συμμετοχή στην Ευρώπη; Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους από εσάς…

«Έχει μεγάλη σημασία και για εμάς, τους ποδοσφαιριστές. Είναι όμορφο συναίσθημα να παίζεις στην Ευρώπη. Κερδίζουμε όλοι, η ομάδα, οι άνθρωποί της, οι οπαδοί. Ακόμα και η πόλη θα έχει οφέλη όταν ο Παναθηναϊκός θα δίνει ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ανεβαίνει το πρεστίζ της».

Τώρα έχετε μπροστά σας τον τελικό του Κυπέλλου. Το έχετε συζητήσει καθόλου μεταξύ σας μέχρι σήμερα;

«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας, την έξοδο στην Ευρώπη. Τώρα θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Είναι ένα τρόπαιο που λείπει από τον Παναθηναϊκό και από εμάς τους παίκτες και το θέλουμε. Αλλά μέχρι τώρα είχαμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button