Άλλα αθλήματα

Άσχημες στιγμές για την Κάλλια Κουρούνη στις ΗΠΑ : «Με αντιμετώπισαν ρατσιστικά!» (βίντεο)

Mε μήνυμα της και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση η Κάλλια Κουρούνη αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες.

Mε μήνυμα της και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση η Κάλλια Κουρούνη αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες.

Η ‘Pink Tyson’ κρατήθηκε από τις αστυνομικές αρχές και όπως αναφέρει αντιμετωπίστηκε με τον χειρότερο τρόπο και ρατσιστικά.

Θυμίζουμε η ίδια προέρχονταν από νικηφόρα εμφάνιση στο Μεξικό.

Διαβάστε τις αναρτήσεις :

«Μου απαγόρευσαν να κάνω βίντεο ,θα σας ενημέρωσω όλους μετά ,μου έβαλαν χειροπέδες με είχαν σε κρατητήριο με αντιμετώπισαν με ρατσισμό ,ήθελαν να με στείλουν πίσω ενώ είχα όλα τα απαραίτητα έγγραφα και 23 ώρες μου φέρθηκαν απαίσια σαν να είμαι λαθρομετανάστης,μου είχαν κατασχέσει κινητά δεν με άφηναν να ενημέρωσω οικογένεια μου η τον μάνατζερ μου που με περιμένε στο αεροδρόμιο έψαχναν στο σώμα μου με έπιασαν κτλ κτλ πήγα στο νοσοκομείο αφού λιποθύμησα και πλάι δεν με άφηναν αν ειδοποιήσω κανέναν!

Μετα από 23 ώρες με άφησαν ελεύθερη μπω στην Αμερική αφού ήταν να μπω στο αεροπλάνο να με στείλουν πίσω στο Μεξικό ,ευτυχώς η ομάδα μου χωρίς καμία ειδοποίηση κίνησαν γη και ουρανό και έλαβαν δικηγόρο και τώρα ζητάνε συγνώμη!

Ειχα ακούσει για τους αστυνομικούς στην Αμερική αλλά δεν περιμένα να είναι τόσο ρατσιστές ,γουρούνια και απάνθρωποι!

Και εγώ μιλάω καλά αγγλικά αν ήταν άλλη κοπέλα η άλλος Έλληνας πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τους αντιμετώπιζαν!

Θα κινηθώ νομικά και σαν περήφανη Ελληνίδα και σαν αθλήτρια και σαν γυναίκα που έχει δικαιώματα ,η Οικογένεια μου δεν είχε νέα μου πάνω από 29 ώρες λόγω και διαφορά ώρα ,πήγαν να τρελλαθουν.»

πηγή: ufight.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button