Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σάλος με βίντεο του Ντεμπελέ που κάνει ρατσιστικά σχόλια για Ασιάτες, με τον Γκριεζμάν να τον παρακολουθεί (vid)

Σάλος έχει προκληθεί από τα ρατσιστικά σχόλια, που φέρεται να έκανε σε βάρος Ασιατών προπονητών ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να μην κάνει τίποτα για να τον σταματήσει παρά μόνο να παρακολουθεί.

Σάλος έχει προκληθεί από τα ρατσιστικά σχόλια, που φέρεται να έκανε σε βάρος Ασιατών προπονητών ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να μην κάνει τίποτα για να τον σταματήσει παρά μόνο να παρακολουθεί.

Άσχημο παραμένει το κλίμα στην Εθνική Γαλλίας μετά τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο αποκλεισμός από την Ελβετία είχε σαν συνέπεια να προκληθεί ένταση ανάμεσα στους παίκτες των «τρικολόρ», αλλά και να υπάρξει διαπληκτισμός μεταξύ των οικογενειών των διεθνών. Μέσα στην υπάρχουσα κατάσταση ήρθε και ένα βίντεο προκειμένου να δώσει το τελειωτικό χτύπημα…

Στο βίντεο που ακολουθεί εμφανίζεται ο άσος της Μπαρτσελόνα Ουσμάν Ντεμπελέ να κάνει ρατσιστικά σχόλια εναντίον Ασιατών τεχνικών, την στιγμή που αυτοί βρίσκονται γύρω από μία τηλεόραση και συζητούν πιθανότατα για κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

«Όλες αυτές οι άσχημες φάτσες, μόνο και μόνο για να παίξουμε PES. Δεν ντρέπονται;» ακούγεται να λέει αρχικά. Στη συνέχεια γελάει όταν ένας άντρας μπαίνει στο δωμάτιο και γίνεται ζουμ στο βίντεο. Γαμώτο, τι ανάποδη γλώσσα μιλάνε. Υποτίθεται ότι είστε ανεπτυγμένη χώρα, σωστά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, λόγια τα οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν σάλο.

Εκτός όμως από τον Ντεμπελέ στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται και ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος είναι στον ίδιο χώρο με τον συμπαίκτη του και γελάει με τα όσα αυτός λέει. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως το συμβάν, δεν φαίνεται να είναι τωρινό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ολλανδική ιστοσελίδα «Voetbalzone», το συγκεκριμένο περιστατικό είναι από το καλοκαίρι του 2019 και από την περιοδεία που πραγματοποιούσε η Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία.

Ωστόσο το συγκεκριμένο βίντεο έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στον κόσμο, που κατακρίνει την ρατσιστική συμπεριφορά του Ντεμπελέ, ενώ στέκεται και στο γεγονός ότι ο Γκριεζμάν που ήταν δίπλα του δεν έκανε τίποτα για να τον σταματήσει.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button