Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σημαντικός ο λόγος για τον οποίο έμεινε εκτός ο Αοσμάν!

Υπήρχε λόγος που ο Ιωνικός έπαιξε το τελευταίο του ματς τη φετινή σεζόν με τον Άιας Άοσμαν να βρίσκεται στις εξέδρες. #slgr #ionikosfc #Aosman #slgrinterwetten #season2021_2022

Υπήρχε λόγος που ο Ιωνικός έπαιξε το τελευταίο του ματς τη φετινή σεζόν με τον Άιας Άοσμαν να βρίσκεται στις εξέδρες.

Πολύ σπάνια τη φετινή σεζόν ο Ιωνικός δεν είχε στην ενδεκάδα του τον Άιας Άοσμαν και ακόμη πιο δυσεύρετο ήταν το να μείνει εκτός αποστολής. Ένα ματς είχε χάσει, αυτό με τον Άρη λόγω καρτών.

Ακόμη και όταν είχε ενοχλήσεις, έσφιγγε τα δόντια και έπαιζε. Φυσικά τότε υπήρχε και βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα. Ο Άοσμαν γενικά είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει διαρκώς να παίζει. Δεν αντέχει τον πάγκο. Πολύ δε περισσότερο την εξέδρα.

Από εκεί παρακολούθησε το ματς με τον Παναιτωλικό. Ο λόγος ήταν ότι τραυματίστηκε. Παραμονή του αγώνα ο Δημήτρης Σπανός πήρε τους πάντες στην αποστολή. Ωστόσο, ο Άοσμαν δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί , όμως, και γι’ αυτό «κόπηκε» στο τέλος.

Μόνο που ο τραυματισμός του δεν είναι απλός. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ράγισμα στον αστράγαλο. Η αρχική εκτίμηση είναι πως αυτό μπορεί να τον αφήσει εκτός για ένα διάστημα κοντά στους δύο μήνες! Αναμενόμενο να υπάρξει παγωμάρα στη Νίκαια γιατί ο Σύριος θα χρειαστεί να χάσει μέρος της προετοιμασίας εφόσον επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο.

Η σεζόν για τον 27χρονο έκλεισε με 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, οκτώ γκολ και έντεκα ασίστ. Οι αριθμοί του είναι εντυπωσιακοί και γι’ αυτό ο Ιωνικός θέλει να τον «δέσει». Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν σταματήσει.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button