Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Β Φθιώτιδας: “Έγραψε” ισοπαλία στη Μεγάλη Βρύση!

Για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Β’Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης τον ΑΟ Καμένων Βούρλων.

Στο 1-1 έμειναν ο Ολυμπιακός Λαμίας και τα Καμένα Βούρλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β Φθιώτιδας.

Το ματς:

Πρώτη καλή φάση μόλις στο 5′ του αγώνα όταν ο Παπακώστας βρήκε καταπληκτικά τον Σκαρμούτσο, ο οποίος μπήκε από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ αλλά ο Τρίγκας του είπε όχι.

Τα Καμένα Βούρλα απάντησαν με τετ α τετ του Βαγγέλη Λάτου ο οποίος απέναντι στον Ντούλα, δεν κατάφερε να κάνει το 0-1, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να διώχνει τη μπάλα.

Τα Καμένα απείλησαν και πάλι όταν μετά από κόρνερ, ο Τσαπάρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Ντούλα και έπειτα ο διαιτητής σταμάτησε τη φάση για οφ σαιντ.

Στο 33′ ο Σκαρμούτσος  βρήκε πολύ ωραία τον Μάγκα Κ. μέσα στην περιοχή του Τρίγκα, αλλά ο Τρίγκας 28χρονος ποδοσφαιριστής αστόχησε εξ επαφής προς κενής εστίας.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μουτσουρούφης έπειτα από πανέξυπνη κομπίνα των συμπαικτών του, έκανε το δυνατό πλασέ και άνοιξε το σκορ.

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καμένα προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με σουτ εκτός της περιοχής, αλλά μάταια.

Παρόλο αυτά το γκολ ήρθε αλλά για τον γηπεδούχο Ολυμπιακό. Ο Παπαϊωάννου εκτέλεσε το φάουλ μέσα στην μεγάλη περιοχή του Τρίγκα, ο Λέντας έκανε την κεφαλιά ο τερματοφύλακας των Καμένων απέκρουσε όμως το ριμπάουντ πήρε ο Παπακώστας ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-1.

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε στο γκολ και στο 60′ ο Καλύβας έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά ο Μάγκας πετάχτηκε έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Η επόμενη φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους και είχε πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Λάτο και πάλι.

Ο έμπειρος επιθετικός δέχθηκε καταληκτική σέντρα από τον Τσαπάρα, πάτησε περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε σωτήρια ο Ντούλας Κ.

Ο Καλαϊτζής προσπάθησε και πάλι με σουτ να απειλήσει τον Ολυμπιακό, όμως ο Ντούλας Κ. του είπε και πάλι όχι…

Σουτ από Καπελάρη και Σκαρμούτσο η μπάλα είχε την ίδια κατάληξη… δηλαδή ψηλά άουτ.

Δεν είχαμε κάποια άλλη φάση στο παιχνίδι και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button