Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δύσκολη η παραμονή Γκατσίνοβιτς!

Πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κρατήσει στην Ελλάδα τον Γκατσινόβιτς! #slgr #panathinaikosfc #Gacinovic #slgrinterwetten #playoffs #season2021_2022

Πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κρατήσει στην Ελλάδα τον Γκατσινόβιτς!

Ο Παναθηναϊκός σίγουρα ανέβηκε επίπεδο φέτος με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, με έναν από τους παίκτες που έκανε τη διαφορά να είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Μιλάμε για προσωπική επιλογή του πολύπειρου τεχνικού, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να έρχεται τον Ιανουάριο και να παίρνει ξανά μπόλικο χρόνο συμμετοχής.

Θετικό πρόσημο έχει η συνεισφορά του, ειδικά προς το τέλος της σεζόν σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά είναι παίκτης που μπορεί πολλά περισσότερα και το γνωρίζουν άπαντες αυτό.

Με προετοιμασία το καλοκαίρι και εκκίνηση από την αρχή της σεζόν θα είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στο «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», οψιόν αγοράς δεν υπάρχει στον δανεισμό από την Χόφενχαϊμ. Βέβαια, ο Μίλος Μαλένοβιτς (μάνατζερ Τσούμπερ να θυμίσουμε) έχει δείξει πως έχει τον τρόπο του στο να λύνει τέτοιες καταστάσεις.

Γύρω στα τρία εκατ. ευρώ δαπάνησε για να τον αποκτήσει από την Αϊντραχτ. Με άλλα λόγια, ένα ποσό γύρω στα δύο εκατ. ευρώ θα είναι αρκετό για τον 27χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό.

Τα δύο αγκάθια όμως που κάνουν δύσκολη τη ζωή του Παναθηναϊκού είναι το ενδιαφέρον από Ιταλία που έχει αρχίσει να ζωηρεύει και το συμβόλαιο του παίκτη.

Κάτι περισσότερο από ένα εκατ. ευρώ ετησίως. Θα το παλέψει ο Παναθηναϊκός, δεν είναι ακατόρθωτο να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αφού και άλλες ομάδες φαίνεται ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button