ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γκούγκα: «Φαβορί η Ελλάδα / Μέσω της Λαμίας να επιστρέψω στην Εθνική»

Ο ανασταλτικός χαφ του ΠΑΣ Λαμία, Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, με αφορμή τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Γεωργίας, σχολίασε την επικείμενη «μάχη» αλλά και όχι μόνο.

Ο ανασταλτικός χαφ του ΠΑΣ Λαμία, Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, με αφορμή τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Γεωργίας, σχολίασε την επικείμενη «μάχη» αλλά και όχι μόνο.

Ο…δικός μας 27χρονος Γεωργιανός μέσος της Λαμίας, κάνει focus στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (31/3) στην Τούμπα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Γεωργία αποτελεί τον δεύτερο αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδα στην…περιπέτεια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Με «φτερά» στα πόδια και ανανεωμένη ψυχολογία μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα και την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε στην πρεμιέρα από την Ισπανία στη Γρανάδα, η «γαλανόλευκη» καλείται να περάσει με επιτυχία το εμπόδιο των Γεωργιανών και να μπει με το…καλημέρα για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης.

H Γεωργία πάντως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους διεθνείς του Τζον Φαν΄τ Σχιπ, σύμφωνα με όσα μετέφερε στο SDNA ένας ποδοσφαιριστής που βγάζει τον άρτο τον επιούσιο στην Ελλάδα από το περασμένο καλοκαίρι, κυκλοφορεί ανάμεσά μας με τη φανέλα της Λαμίας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μία φορά με την Εθνική Γεωργίας.

Ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι (περί ου ο λόγος) βάζει στο…μικροσκόπιο την αναμέτρηση Ελλάδα – Γεωργία που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (31/3) στην Τούμπα.

«Η Ελλάδα είναι το φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο μετά τις δύο πρώτες πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα σε Σουηδία και Ισπανία, νομίζω πως η Γεωργία δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την ελληνική ομάδα και θα πάει με ενέργεια στην Τούμπα για να κυνηγήσει τη νίκη.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πολύ ενδιαφέρον στην εξέλιξή του» τονίζει ο 27χρονος μέσος της Λαμίας και σχολιάζει το στυλ παιχνιδιού που αρέσκεται να παίζει η Εθνική ομάδα της χώρας του.

«Το στυλ της Γεωργίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αντίπαλο της. Συνήθως η τακτική της κόντρα σε μεγάλες ομάδες είναι να παίζει μέσω αντεπιθέσεων, όπως συνέβη στα παιχνίδια με την Σουηδία και την Ισπανία.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως πως την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και στο παιχνίδι με την Ελλάδα.

Μπορεί επίσης ο προπονητής να βάλει τους βασικούς μέσα ή και να μοιράσει χρόνο συμμετοχής και να δώσει ευκαιρίες σε αναπληρωματικούς».

Για τους παίκτες της Γεωργίας που ο ίδιος θεωρεί καλύτερους και κάνουν τη διαφορά, καθώς και το report του για την Εθνική Ελλάδας, ο Γεωργιανός παίκτης της Λαμίας σημειώνει:

«Υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές ωστόσο οι δύο πιο σημαντικοί κατά την γνώμη μου είναι ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια και ο Όταρ Κιτιεσβίλι. Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ την ελληνική ομάδα. Ο παίκτης που μου αρέσουν οι εμφανίσεις του και το ταλέντο του είναι ο Φορτούνης».

(Photo By Harry Murphy/Sportsfile via Getty Images)

Ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι δεν το κρύβει πως στόχος του είναι να φορέσει ξανά στο μέλλον τη φανέλα της Εθνικής Γεωργίας, έχοντας αγωνιστεί για πρώτη και τελευταία φορά με το εθνόσημο στο στήθος στις 8 Οκτωβρίου 2015 κόντρα στο Γιβραλτάρ.

«Κύριος στόχος μου είναι η επιστροφή στην Εθνική ομάδα. Είμαι σίγουρος πως μέσω των εμφανίσεων μου στη Λαμία θα μπορούσα στο μέλλον να είμαι ξανά στην Εθνική. Αγωνίζομαι για να δείξω την αξία μου και να παίξω ξανά για την Εθνική ομάδα της χώρας μου.

Εχω κάνει καλά παιχνίδια στη Λαμία κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα καλά. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι αρκετά υψηλό και νιώθω καλά που βρίσκομαι στην Ελλάδα».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button